Jirka Zubek Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Netuším,jaký dzindzik máš namysli,více toho nemám Kdysi mě v 15-ti letech nenapadlo,že by to ještě někdo mohl opravit,když to podle hodináře nejde...holt to nebyl nejlepší nápad
haslermetra Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Je tam strojek Slava 2427. Každej hodinář ho umí složit i poslepu. Ale ve tvém případě by oprava vyšla na tolik chechtáků, co stojej navý Seika na e-bay. A těch dzindziků tam bude chybět víc.
Jirka Zubek Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Díky za rady...něco jsem tady o nich početl,tak se zkusím zítra u našeho hodináře zeptat,jestli by to šlo a kolik by to koštovalo
Jindra Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Stala se mi nemilá věc, moje oblíbené Poljoty dostaly nezaviděníhodnou ránu po pádu na náledí. Sice fungují bez újmy naštěstí, ALE ...praskla jedna upevňovací podložka kalibru a druhá je lehce ohnutá, tím pádem je v dýnku volný, druhá nepříjemná věc je upadlý segment na ciferníku, který je fuč, protože se uvolnilo sklíčko. Sháním proto dvě upevňovací podložky a onen segment, neměl by někdo z nějakého neopravitelného "vraku"?
Kristian.nov Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Ahoj, před nedávnem jsem ulovil tyhle krásné Poljoty chronograf s černým ciferníkem, bohužel v dost bídném stavu. Snažím se je dát postupně do lepší formy, většinu pro mne potřebných dílů má Parexo, jen tlačítka nemá. Proto se chci zeptat zdejších majitelů těchhle krasavců, jestli nemá někdo dvě tlačítka, nejlépe i s těsněním, které by mohl postrádat. Díky
224477 Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 mam od dnes tiez takyto chronograf a potreboval by opravit, nejde natiahnut korunka, nejdu stopky, zvonku je poriadne 'vyzity' ale podarilo sa mi ho dnes otvorit a znutra je vyborny, ziadna hrdza, akurat odtial vypadla malicka skrutka a pruzinka, to mam odlozene. dakujem ak sa niekto ochotny ozve. planujem to aj odfotit, ale dnes uz nie
Jafurak Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 mam od dnes tiez takyto chronograf a potreboval by opravit, nejde natiahnut korunka, nejdu stopky, zvonku je poriadne 'vyzity' ale podarilo sa mi ho dnes otvorit a znutra je vyborny, ziadna hrdza, akurat odtial vypadla malicka skrutka a pruzinka, to mam odlozene. dakujem ak sa niekto ochotny ozve. planujem to aj odfotit, ale dnes uz nie Toto su pomerne frekventovane pekne a dobre chrona. Vsetci zhaname sklicka, tlacitka, ciferniky a rucicky. Ak niekto natrafite na dobreho opravara, ktory ma tieto veci, dajte vediet. Ja to skusim v Polsku, tam maju skoro vsetko. Ak natrafim, dam vediet.
224477 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 nasiel som obrazok vnutra 3133, niekde na WUS. Moj problem je ze ta vacsia skrutka nad cislom 2 a pruzinka okolo nej su momentalne mimo hodiniek, ani jedna zo zuciastok nevyzera poskodena, takze by sa mali dat vmontovat spat. Viete niekto aku funkciu ovplyvnuju? Pravdepodobne tam toho bude viac na opravu, ale do toho uz nevidim.
17jewels Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 nasiel som obrazok vnutra 3133, niekde na WUS. Moj problem je ze ta vacsia skrutka nad cislom 2 a pruzinka okolo nej su momentalne mimo hodiniek, ani jedna zo zuciastok nevyzera poskodena, takze by sa mali dat vmontovat spat. Viete niekto aku funkciu ovplyvnuju? Pravdepodobne tam toho bude viac na opravu, ale do toho uz nevidim. Stejný kaliber 3133 mi před časem čistil a seřizoval jeden hodinář v Brně. Pružinka a šroubek jsou součástí mechanismu stopek . Myslím , že namontovat je zpět nebude problém. Ale celkové seřízení tak ,aby mechanismus dobře fungoval je práce pro profesionála.
Bask Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 mam od dnes tiez takyto chronograf a potreboval by opravit, nejde natiahnut korunka, nejdu stopky, zvonku je poriadne 'vyzity' ale podarilo sa mi ho dnes otvorit a znutra je vyborny, ziadna hrdza, akurat odtial vypadla malicka skrutka a pruzinka, to mam odlozene. dakujem ak sa niekto ochotny ozve. planujem to aj odfotit, ale dnes uz nie A odkial vlastne si?
224477 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Bask, z krasavice na dunaji, rovnako ako ty ako o niecom/niekom vies, hod mi prosim PM.
Bask Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Bask, z krasavice na dunaji, rovnako ako ty ako o niecom/niekom vies, hod mi prosim PM. Ale ja neviem kto je to ten "PM", veris mi? Poslal som ti sukromnu spravu.
224477 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 PM je SS in english, ale je mozne ze len mi usiel vtip..Suciastky som s bozou pomocou zvladol implantovat SAM Prave stahujem foto z fotaka do kompu..
224477 Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 fotky zo vcera, hodinky na dennom svetle vyzeraju menej znicene, fotil som vecer.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shore Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 mozes sa skusit spytat aj tu klik..su ofiko predajca a distributor poljotu
224477 Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 tak dnes z nich odpadla velka stopkova sekundovka, myslim, ze hodinarovi sa nevyhnu
Jafurak Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 mozes sa skusit spytat aj tu klik..su ofiko predajca a distributor poljotu Dlžím Ti palce, ja som riešil výrobu jednej pružinky nulovania kumulácie minút pre stopky / pozri "vintage Chronographe Suisse"/. Tento Poljot má pajcnutý strojček Landeron a dá tam niečo aj opatrne amatérsky spraviť. Chce to veľa času a trpezlivosť, ale na tomto fore sa dá toho ozaj veľa naučiť a su tu aj fanatici, ktorí dokážu dobre poradiť.
Jafurak Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Držím Ti palce, ja som riešil výrobu jednej pružinky nulovania kumulácie minút pre stopky / pozri "vintage Chronographe Suisse"/. Tento Poljot má pajcnutý strojček Landeron a dá sa tam niečo aj opatrne amatérsky spraviť. Chce to veľa času a trpezlivosť, ale na tomto fore sa dá toho ozaj veľa naučiť a su tu aj fanatici, ktorí dokážu dobre poradiť.
becherbitter Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 Zdravím všechny restaurátory Scháním poljoty 3133 na vykuchání.Potřebuji horní krycí plotnu a kola - funkční. Stopkový mechanismus, pouzdro, ciferník, ručičky, dýnko - nepotřebuji. Jde mi čistě jen o holý funkční stroj. Pokud budete někdo kuchat poljoty na orgány, prodejte mi ten zbytek prosím. Popř, mohu nabídnout výměnou nějaké díly na Vostok preciznoje - Volny s mikroregulací Zenith. Díky BB
dexter Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Dobrý den, nevíte někdo kde sehnat sklíčko a věnec(obě věci jsem urazil při stěhování do nového bytu:( ) na tyhle hodinky? Díky moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se