Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

rád bych se zeptal, jestli tady někdo nemá zkušenost s klasickejma Yachtama.

Už po nich hrozně dlouho pokukuju a nikdy jsem je vlastně na živo neviděl a to se mi líbí už od dob kdy je celý seriál nosil charlie harper :D 

Každopádně přemýšlím, jestli je mám zařadit do své sbírky, kdy jsem přemýšlel, jestli že by mi nahradili moje suby.

Máte někdo zkušenosti s yachtama popřípadě ve srovnání třeba s plechovejma subama nebo klasickejma polárkama?

Trochu se bojím té platinové lunety a leštěných středů

4A80CABE-E48E-4E36-9EB5-34EF396D5CDD.jpeg

Odesláno

Jedny z nejlepších R co jsem měl, na přímém sluníčku se tomu cifru máloco vyrovná, ve stínu nebo na umělém světle jsou fádnější, taková bílo-stříbrná. Na lunetu je třeba dát pozor, ale dá se renovovat… Tah fantastickej, oproti tahu na plechových Sub a GMT je o level výš, je to taková mezigenerace mezi novým tahem a plechovým. Vypadá jak tah na plechových, ale pevností a pocitem se vyrovná moderní generaci tahů. Opravdu bych neváhaj, jsou to skvělé hodinky!!!

Odesláno

Yachty jsou super. Ja porad cekam na ty rhodium. Jak ten ciselnik vezmes na slunicko, tak to je pecka. Tah super, sedi super. Luneta necvaka jak u subu a toci se na obe strany. Kdyz ji nekde osoupes, tak se renovovat da. Lestena prostredni cast tahu, ale to je jak GMT nebo Daytona.

Odesláno

Jak říkám, už po nich pokukuju strašně dlouho. Ale nejprve bych je asi musel zkusit naživo.

Kdyby je náhodou někdo z Prahy třeba měl a chtěl by udělat dobrý skutek, abych si je mohl prohlédnout osobně, třeba klidně za nějaký menší poplatek, budu moc rád za SZ :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...