cali Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Pripájam sa, to priehľadné dno, a najmä u diversiek všeobecne je o ničom. Ale každému pochuti. Niečo také neznesiem ani pri iných hodinkách. Ale možno časom zmením názor a dospejem. Nedospievaj nie je to spravna cesta ..... ked si da priehlad na stroj GO, VC, alebo Lange, tak prosim, je to nieco na co sa oplati pozerat a zasluzi si to byt odkryte Ale na ETA2824 je priehlad o nicom a pripada mi asi ako "Pozrite vsetci ktorym by nahodou nestacil napis Automatic... v tych hodinkach naozaj nie je baterka! Vidite?......" Za symbol tohoto pristupu povazujem napriklad radu Seiko 5, kde som do dnes nepochopil comu alebo komu ten priehlad na vyslovene hnusny plechovy stroj pomaha. Nehovoriac o tom ze to kazi vodotesnost a magneticku odolnost. Povazujem to za lacne a nevkusne, predovsetkym na diverskach, kde to nepatri zo vsetkeho najviac. Bohuzial sa touto cestou vydava coraz viac firiem a je skoro problem zohnat pekne hodinky bez priehladu. Za neprznenie novodobych modelov prihladmi ma u mna velke plus napriklad B. Inak samozrejme stalicou je v tomto ako aj vo vacsine ostatnych kategorii Rolex.
ego alter Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Nedospievaj nie je to spravna cesta ..... ked si da priehlad na stroj GO, VC, alebo Lange, tak prosim, je to nieco na co sa oplati pozerat a zasluzi si to byt odkryte Ale na ETA2824 je priehlad o nicom a pripada mi asi ako "Pozrite vsetci ktorym by nahodou nestacil napis Automatic... v tych hodinkach naozaj nie je baterka! Vidite?......" Za symbol tohoto pristupu povazujem napriklad radu Seiko 5, kde som do dnes nepochopil comu alebo komu ten priehlad na vyslovene hnusny plechovy stroj pomaha. Nehovoriac o tom ze to kazi vodotesnost a magneticku odolnost. Povazujem to za lacne a nevkusne, predovsetkym na diverskach, kde to nepatri zo vsetkeho najviac. Bohuzial sa touto cestou vydava coraz viac firiem a je skoro problem zohnat pekne hodinky bez priehladu. Za neprznenie novodobych modelov prihladmi ma u mna velke plus napriklad B. Inak samozrejme stalicou je v tomto ako aj vo vacsine ostatnych kategorii Rolex. uz jsi rozmlsany! :-) ber to tak, ze pro vetsinu lidi je pohled na jakykoliv mechanicky strojek v dnesni elektronicke dobe fascinujici...a asi do jiste miry plati, jak uz tu bylo nekde drive napsano, ze pruhled na strojek, do jiste miry, vzkrisil zajem o mechanicke casomerice....ale musim souhlasit, ze u "obycejnych" kalibru je to dnes trochu nepatricna sazka na "levnou paradu".
Drummer Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Nechápu jak může pořád někomu vadit průhled. Tak na ty hodinky zespodu nekoukejte a je to. Já průhled beru jako přidanou hodnotu. Je to rozhodně hezčí pohled než na dekl s nápisy.
luboš72 Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Taký čo sa tomu nerozumje, tak len pozerá na tie "kolečká". V práci som rozobral Sport II, kolegovia len híkali na ten "strojček" To bola prdel. Chystám sa na Arcadie, keď uvidia cez dýnko "len ETU 2824", to bude
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se