Přejít na obsah

ANKETA - JAKY REMEN/TAH K BREITLING B-1

spiderer

REMEN x BREITLING B-1  

49 hlasů

1. 1. Jaky remen/tah se Vam na hodinkach libi nejvice?

• Originalni ocelovy tah Breitling
      32
    • Originalni cerny kaucuk Breitling
      4
    • Cerna kuze od Simona s modrou aplikaci
      2
    • Modra kuze od Simona s bilym prositim
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Kalifx napsal:
Hele mně se ten PRO I tah zase tak špatnej nezdá. A to tah na B nijak moc nepreferuju. Dvojka je sice znatelně lepší, ale kvůli tomu jej nebudeš kupovat, že... S tím meshem si nejsem úplně jistej. B1 podle mě nejsou hodinky vhodný pro tento typ tahu. Mesh je v mejch očích prostě moc "heritage" nebo "vintage" jak kdo chce. A B1 jsou naopak hodinky, které dávají zcela zřetelně najevo svůj technicistně-profesionální původ. A dát na ně mesh by znamenalo křížit šikanzen s povltavskou lokálkou.

Ja bych ten mesh na tech hodinkach potreboval videt, sam si to moc predstavit nedokazu, na druhou stranu na vetsine hodinek kde jsem mesh zkousel jsem byl mile prekvapenej, ze to vypadalo dobre ;) Tak nevim.. doma zadnej nemam, takze neni co zkouset.. a origo od Breitlingu bude pocitam za ranu, takze to moc aktualni neni.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PavelK napsal:
Jeden vypasenej mesh 22 mm mají tady

Diky, na ten jsem vcera taky narazil, ale pak jsem si (nastesti pred objednanim) vsimnul ze se mi tam nelibi ty souvisle platy kovu u spony.. kdyby to tam nebylo tak uz ho beru, tloustka idealni a vzhled taky ;)

Upraveno uživatelem spiderer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...