Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
O tom bych pochyboval,pokud mluvíš o pouzdru??! Spíše bych tipnul na tu černou.

Ono asi takhle,těch hodinek je strašná spousta,jeden čas je dělal kdekdo(liší se průměrem,lunetou,cifrem(i jeho průměrem),strojkama).....ve světě s tímhle dizajnem přišel jeden ze čtveřice Timex,Armitron,Nelsonic,nebo Seiko. U nás se zjevily pár let před revolucí-napodobeniny(chcete-li,tak fejky) a dodnes jsou k sehnání u tinťongů(viz ty celo"zlaté" na fotce). Jinak se ty staré,původní(a to vůbec nemluvím o těch origo) nahánějí dost těžko......

ano myslim pouzdro...

... tak ty moje byli urcite fejk od vietcongu :( bylo to tak nekdy v roce 93 az 95.

Hlavne je uz fyzicky nemam :(, takze se nepresvecim.

Na druhou stranu, k te tmave zelene....od vietcongu by mohli byt, treba nejaky army štýlko serie :speak_cool:

Upraveno uživatelem festik
  • Odpovědi 100
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
ano myslim pouzdro...

... tak ty moje byli urcite fejk od vietcongu :( bylo to tak nekdy v roce 93 az 95.

Hlavne je uz fyzicky nemam :(, takze se nepresvecim.

Na druhou stranu, k te tmave zelene....od vietcongu by mohli byt, treba nejaky army štýlko serie :speak_cool:

kazdopadne tve znalosti jsou lepsi, takze byli nejspise cerna :)

(uz si to fakt moc nepamatuju, i vzpominka muze byt zkreslena :)

Jinak byli super a mel jsem je rad, jedny moje z prvnich :thumbsup_anim:

Odesláno

mno,lepší....samozřejmě se mohu plést......

Tohle ale asi není nic,co by někoho sběratelsky zajímalo......já jsem trochu více úchyl a tohle holt můžu.......ještě se tak dostat k tej "původní" čtveřici. Ty Timexy jsem objevil,majitel mi slíbil,že pokud je bude prodávat,dá mi vědět. Armitrony nedopadly :( Nelsonic jsem nikde ani neviděl(kromě katalogů) a Seiko.......to taky nikde není(myslím tento dizajn).

Odesláno

ale tohle je něco úplně jiného......jediná společná věc je to,že jsou ana/digi....mne v tomto případě zajímá pouze stejný dizajn.....však číhni na společné foto :)

Odesláno
ale tohle je něco úplně jiného......jediná společná věc je to,že jsou ana/digi....mne v tomto případě zajímá pouze stejný dizajn.....však číhni na společné foto :)

No jo máš recht, ty jsi tu odborník :D Já jsem něco hledal a narazil jsem na ně...... Stejně maj hnusnej řemen.

Odesláno

to je opět mimo :lol2:

jinak občas jsou...momentálně snad dopadnou tyto:

http://cgi.ebay.com/VINTAGE-CHRONOGRAPH-DU...93%3A1|294%3A50

ale to se teprvá uvidí...... ;)

vyloženě mne dranžíruje tohle,to jsou jedny z těch původních:

http://cgi.ebay.com/Armitron-Sport-Watch-D...bayphotohosting

už jsme to zkoušeli(s Afrikabem),borec slíbil,že je pošle(i když prodává jen do USA),ale pak se měsíc neozval,tak jsem se na to vy*ral........i když bych je moc rád měl.

Odesláno

Gile, tohle kdybych věděl, že jsi takový blázen, tak bych ti ty své NOS nevěnoval, ale prodal za hodně těžký prachy :D

Jak vlastně dopadly ty krásné ana-digi Citizen? Měl jsi je někdy na ruce? Ty mi přišly nositelné i v dnešní době.

Máš k nim nějaké další do serie?

Odesláno

4Nig-Nosil jsem je, pravidelně. Po zklamání s Menhetnama jsem ale na hranaté ana/digi zanevřel a prodal jsem je jinému sběrateli(který jimi rozšířil svou sbírku,měl třeba ana/digi Citizen Crystrony),takže jsou v dobrých rukách :)

Světýlko stále svítilo a fungují prý stále na jedničku...... :)

Odesláno
Ze by klaply ty Armitrony? :clap:

tak to bohužel,ty ne......ale ty černé,vyhráli jsme aukci.

EDIT- ještě,jak jsme se bavili o hodinkách tohohle typu......také se dělaly hodně jako prezenty,reklamní hodinky. Sám mám od Camelu,Princek.....ale viděl jsem třeba od petrolejářů (tyto ale nemám,jeden človíček z WUS mne poprosil,abych tu aukci nechal jemu,že jeho kamarád u Aeroshellu pracuje a chtěl mu jimi udělat radost):

post-1110-1247551774.jpg

Odesláno

no...tak to vypadá,že ne jedny,ale dvoje(Armitrony ale ne)......takže se mi,v brzké době,uzavře druhá desítka..... :wub:

A kromě jedněch jsou každé jiné....... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...