festik Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 (upraveno) O tom bych pochyboval,pokud mluvíš o pouzdru??! Spíše bych tipnul na tu černou. Ono asi takhle,těch hodinek je strašná spousta,jeden čas je dělal kdekdo(liší se průměrem,lunetou,cifrem(i jeho průměrem),strojkama).....ve světě s tímhle dizajnem přišel jeden ze čtveřice Timex,Armitron,Nelsonic,nebo Seiko. U nás se zjevily pár let před revolucí-napodobeniny(chcete-li,tak fejky) a dodnes jsou k sehnání u tinťongů(viz ty celo"zlaté" na fotce). Jinak se ty staré,původní(a to vůbec nemluvím o těch origo) nahánějí dost těžko...... ano myslim pouzdro... ... tak ty moje byli urcite fejk od vietcongu bylo to tak nekdy v roce 93 az 95. Hlavne je uz fyzicky nemam , takze se nepresvecim. Na druhou stranu, k te tmave zelene....od vietcongu by mohli byt, treba nejaky army štýlko serie Upraveno 12. července 2009 uživatelem festik
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 no...viděl jsem jich dost,ale zelené teda nikdy.
festik Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 ano myslim pouzdro... ... tak ty moje byli urcite fejk od vietcongu bylo to tak nekdy v roce 93 az 95. Hlavne je uz fyzicky nemam , takze se nepresvecim. Na druhou stranu, k te tmave zelene....od vietcongu by mohli byt, treba nejaky army štýlko serie kazdopadne tve znalosti jsou lepsi, takze byli nejspise cerna (uz si to fakt moc nepamatuju, i vzpominka muze byt zkreslena Jinak byli super a mel jsem je rad, jedny moje z prvnich
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 mno,lepší....samozřejmě se mohu plést...... Tohle ale asi není nic,co by někoho sběratelsky zajímalo......já jsem trochu více úchyl a tohle holt můžu.......ještě se tak dostat k tej "původní" čtveřici. Ty Timexy jsem objevil,majitel mi slíbil,že pokud je bude prodávat,dá mi vědět. Armitrony nedopadly Nelsonic jsem nikde ani neviděl(kromě katalogů) a Seiko.......to taky nikde není(myslím tento dizajn).
Dantechno Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Jen info: Narazil jsem na tohle ale ta cena je samozrejme nekde jinde
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 ale tohle je něco úplně jiného......jediná společná věc je to,že jsou ana/digi....mne v tomto případě zajímá pouze stejný dizajn.....však číhni na společné foto
Dantechno Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 ale tohle je něco úplně jiného......jediná společná věc je to,že jsou ana/digi....mne v tomto případě zajímá pouze stejný dizajn.....však číhni na společné foto No jo máš recht, ty jsi tu odborník Já jsem něco hledal a narazil jsem na ně...... Stejně maj hnusnej řemen.
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 je mraky ana/digi hodinek.......ale tyhle jsou velmi specifické!!!!! V podstatě jen dvoje mám stejné(i značka). Jinak co kus,to "originál"
Dantechno Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Gille zkousel jsem hledat nejake ty tvoje anadigi a docela jsem se do toho ponoril, a muzu ti rict - neni to sranda. Skoro nikde nejsou jakekoliv. Ale nasel jsem tyhle - mrkni na to. Jestli tohle uz neni stejny typ tak nevim
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 to je opět mimo jinak občas jsou...momentálně snad dopadnou tyto: http://cgi.ebay.com/VINTAGE-CHRONOGRAPH-DU...93%3A1|294%3A50 ale to se teprvá uvidí...... vyloženě mne dranžíruje tohle,to jsou jedny z těch původních: http://cgi.ebay.com/Armitron-Sport-Watch-D...bayphotohosting už jsme to zkoušeli(s Afrikabem),borec slíbil,že je pošle(i když prodává jen do USA),ale pak se měsíc neozval,tak jsem se na to vy*ral........i když bych je moc rád měl.
NIGHTinGALE Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Gile, tohle kdybych věděl, že jsi takový blázen, tak bych ti ty své NOS nevěnoval, ale prodal za hodně těžký prachy Jak vlastně dopadly ty krásné ana-digi Citizen? Měl jsi je někdy na ruce? Ty mi přišly nositelné i v dnešní době. Máš k nim nějaké další do serie?
Dantechno Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 No jo no , radsi to necham bejt at ze sebe neudelam jeste vetsiho blbce
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 4Nig-Nosil jsem je, pravidelně. Po zklamání s Menhetnama jsem ale na hranaté ana/digi zanevřel a prodal jsem je jinému sběrateli(který jimi rozšířil svou sbírku,měl třeba ana/digi Citizen Crystrony),takže jsou v dobrých rukách Světýlko stále svítilo a fungují prý stále na jedničku......
NIGHTinGALE Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Crystrony mám doma. Hezky zachovalé. Solární. Akorát v nich není baterka. Chtěl jsem je vyhodit. Ale teď mě tak napadá, že se tě zeptám, kdy máš narozeniny???
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 narozeniny mám 17.srpna.....
Gilius Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2009 No....tak to vypadá,že budou v brzké době devatenácté......
Gilius Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Ze by klaply ty Armitrony? tak to bohužel,ty ne......ale ty černé,vyhráli jsme aukci. EDIT- ještě,jak jsme se bavili o hodinkách tohohle typu......také se dělaly hodně jako prezenty,reklamní hodinky. Sám mám od Camelu,Princek.....ale viděl jsem třeba od petrolejářů (tyto ale nemám,jeden človíček z WUS mne poprosil,abych tu aukci nechal jemu,že jeho kamarád u Aeroshellu pracuje a chtěl mu jimi udělat radost):
Gilius Odesláno 15. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2009 no...tak to vypadá,že ne jedny,ale dvoje(Armitrony ale ne)......takže se mi,v brzké době,uzavře druhá desítka..... A kromě jedněch jsou každé jiné.......
Dantechno Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Gratuluju ! At se ti dal rozrusta....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se