Gilius Odesláno 29. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2009 to rozhodně ne......některé ano,většina však ne. Snažím se,aby alespoň trochu vypadaly k světu.
Gilius Odesláno 30. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Nové...lepší fotky: všech 13 kousků....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 ehm....tak čísla 14-17 vyhrány,na cestě.......
Gilius Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 nakazils me! koukal jsem se a nosil je i major Maisner! dostal je za nocni seskod do jezera, 750 metru volnym padem! hele,Kibi...prrr...ne,že mi je začneš "vyžírat"..........
Gilius Odesláno 8. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 Tož....čísla 14-17 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 8. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 mno...po malém půstu se zase urodily.......
Gilius Odesláno 8. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 to kvuli tomu Maisnerovi, vid...? to asi ne.....
Gilius Odesláno 15. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 číslo 18 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 17. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 možná,možná(pokud prodejce bude ochotný poslat do ČR),budou origo ARMITRONY,v MINT stavu.....držte mi palce http://cgi.ebay.com/Armitron-Sport-Watch-D...bayphotohosting to by byl sakra pešek,kdyby ochotný nebyl......
tyfo Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 No a kdyby nebyl tak ochoten tak se najde nekdo kdo ma znameho ve statech a ten ti to zasle. Soused dela mezinarodni mise a verim ze tam ma bakulu znamych, kdyby neco tak vis co.
Gilius Odesláno 18. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 No a kdyby nebyl tak ochoten tak se najde nekdo kdo ma znameho ve statech a ten ti to zasle. Soused dela mezinarodni mise a verim ze tam ma bakulu znamych, kdyby neco tak vis co. uvidíme.....zatím to zkoušíme normální cestou. Nebo my.....zařizuje to Afrikab,kterému tímto mnohokráte děkuji.
Gilius Odesláno 19. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 jojojojo.....asi to dopadne....... 4kibi-tak jsem včera chvilu koukal na Maisnera...a fakt že jo,měl je na pacce.......akorát by mne zajímalo,co to bylo zač.....byly docela velké(ty,co mám doma,mají okolo 37 mm)......
Dantechno Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Tu znacku digi-tech znam. Jako malej jsem si v nemeckem Karstadtu tusim koupil od nich digitalky za cca. 15 marek ..... Dobra sbirka Gille
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 díky....momentálně na ně trochu peču....ty Armitrony nevyšly,maník sic slíbil,že je pošle,ale čekali jsme asi měsíc a ani řádka Přitom je pořád nabízí.......chjo. EDIT-kdyby to někdo byl schopen koupit v USA a nějak potom poslat.....??? http://cgi.ebay.com/Armitron-Sport-Watch-D...bayphotohosting
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Všechny,co mám, pohromadě- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a jedny otevřené......v těch "lepších" býval strojek Miyota........ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 To jsou moje srdcovky,tyhle hodinky. Už od základky......
festik Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 To jsou moje srdcovky,tyhle hodinky. Už od základky...... fajna sbirka taky jsem mel na zakladce jedny, ale uz si presne nepamatuji jestli byli cerne, nebo zelene. btw...delali se i v tmave zelene barve?
Gilius Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 O tom bych pochyboval,pokud mluvíš o pouzdru??! Spíše bych tipnul na tu černou. Ono asi takhle,těch hodinek je strašná spousta,jeden čas je dělal kdekdo(liší se průměrem,lunetou,cifrem(i jeho průměrem),strojkama).....ve světě s tímhle dizajnem přišel jeden ze čtveřice Timex,Armitron,Nelsonic,nebo Seiko. U nás se zjevily pár let před revolucí-napodobeniny(chcete-li,tak fejky) a dodnes jsou k sehnání u tinťongů(viz ty celo"zlaté" na fotce). Jinak se ty staré,původní(a to vůbec nemluvím o těch origo) nahánějí dost těžko......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se