Jan_Jan_2006 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Ten bombírovaný je nátisk PS2 číselníku na číselník jiných hodinek.Možná je to nátisk PS2 na PS1... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Jo, jedny mám v kufříku.Máš to pěkné.Jen si myslím, že by na těchto hodinkách měl být černý armovací kroužek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Tyto hodinky se nikdy nevyráběly sériově, takže je to asi na autorovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Také bych tam spíš viděl černý armovací kroužek, jsou to v podstatě humberta, i když s netradičním číselníkem. Takže seriově se nikdy nevyráběly? To je docela škoda, ten zelený metalický číselník vypadá hodně dobře. Nevěděl bys k tomu něco blíž? Třeba jestli to byla nějaká limitka pro někoho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 i ten bombírovaný je přímo dělaný v eltonu... zřejmě si ho někdo opravdu dělal jen pro sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 To musel dát neskutečné prachy za novou matrici! :-D Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Netuším proč. navíc je to podle mě ještě před revoluční výroba a zřejmě to tam tehdy fungovalo trochu jinak. Matrici měli a myslím si, že tamponovym tiskem to nebyl zase takový problém.... Dnes by to ovšem byl mega ranec a nepředstavitelně obtížný proces ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Tyto hodinky se nikdy nevyráběly sériově, takže je to asi na autorovi.Vím, že se sériově nevyráběly, ale když se na ně koukneš, tak je na nich "přeindexováno"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Ciferníky v těchhle barvách se dávaly na vývozní modely. Takže se nejspíš použil vývozní ciferník a na ten se natiskly indexy z humbert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Ano, souhlasím, ale ty indexy na armováku jsou tam tak nějak navíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollectorX Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Ahoj všichni po delší době.Prosím o informace k těmto hodinkám,cal. 66. Dnes jsem je koupil na blešáku. Číselník s těmito indexy bez barevných teček, číselník v jednom tónubez přechodu a v černé barvě jsem nikdy neviděl.V Knize nejsou.Díky, Xcollector Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Také to vidím prvně. Že by nějaká samovýroba zaměstnance Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Viděl jsem podobné v jedné zastavárně za vytrýnou a v automatu.Cena 600kč mám je vzít? Poradíme mi někdo? Stav přesně neznám, viděl jsem je pouze shora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Podle stavu pouzdra a funkčnosti strojku. Jestli je pouzdro slušné a stroj jde, tak je to slušná cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Dík Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 jak to dopadlo? byly tam jeste? Dík Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Ano byly a jdou perfektně, nosil jsem je celý víkend,jen večer jsem je na chvíli sundal abych nevorval partnerku a po jsem je zas navlík a ona kroutila hlavou nad mojí úchylkou. No a zastavárník chtěl na mě kontakt, prý má asi 200 kousků, ale sbírá stopky a možná z něj časem něco vypadne a tak ho budu trochu masírovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 tak to zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 A zítra mi v práci jeden snad nechá ty samé, ale ty mají zlacené pouzdro a patrně hnědý cifr,tak uvidíme co přinese zítřek.Jo a jak jsem je včera večer sundal, tak ještě teď jdou, tak asi budou dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 tak nezapomen na fotky. bud tady nebo se pochlub ve lakne "Jake primky..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se