Honza.manta Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Odkazy jsou k ničemu. Dávejte sem fotky prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Ano měl by to být kal. 50 tzv. supináč. Ručky se mi zdají ok, ale místní šéfové ti řeknou víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka86 Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 dzerik1: děkuji za reakci, jsem rád, že jsem na dobré cestě k identifikaci..Honza.manta: snažím se vložit fotky, pokud se to zobrazí, děkuji za reakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Zdravím, jsem úplný začátečník a jako možná mnoho z vás, jsem koupil "něco z aukra". Teď vím kulový kolik je toho na tom původního a co to vlastně je. Děkuju za identifikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Ale jo pro začátek dobrý...chce to ale "knížku" aby ses vyhnul omylům a přehmatům a nákupúm předražených "merkurových skládaček". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Ale jo pro začátek dobrý...chce to ale "knížku" aby ses vyhnul omylům a přehmatům a nákupúm předražených "merkurových skládaček". Tak 200-300 za jedny mě k bankrotu nepřivede , z čeho spíše asi neusnu je, že mi jedny spadly na zem a nejdou, takže nevím, jestli vůbec šly předtím....debil no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Jsou to modely bez tlumiče nárazu... špatný...poku se zlomila hřídel setrvačky je to horší než špatný.Každopádně každý sběratel musí mít solidního hodináře. Bez toho to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachna Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Pomůže mi nějaký zkušený znalec produkce Prim s vročením či typovým označením mých Primek po dědečkovi? Měl je jako sváteční na kovového tahu, který nevydržel, běžně je střídal s nějakými Pobědami. Rád bych prostě věděl, ze kterého mohou být roku. Průměr cca 32 mm. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Podľa "primbible"typ: 50 154 3,vo výrobe od roku 1969. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik 222 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Zdravím, mohou být i zlaté. Také nyní řeším zda jsem neobjevil Prim ve zlatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Zlaté by v takovéhle masivním pouzdru těžko někdo dělal. To je mosaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik 222 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Děkuji, je tam nějaké značení, ale nevím jaké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Je to značení mezi nožičkami? A třeba číslo 5 nebo 10? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik 222 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 To nevím, budu vědět příští týden. Nyní je u sebe nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik 222 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Značení je vidět i na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachna Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Děkuji Jožkovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Dnes jsem u jednoho z dědečků získal další primky. Stav sice nic moc, ale jsou funkční a takové do sbírky vždy potěší :-)Pokud jsem hledal správně je to kalibr 66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 áno, je to kal. 66, nechal by som ich tak, ako sú, ani sklo by som neleštil, akurát by som vyčistil ten bordel, čo sa na nich za tie roky usadil, pekná spomienka z nich bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 áno, je to kal. 66, nechal by som ich tak, ako sú, ani sklo by som neleštil, akurát by som vyčistil ten bordel, čo sa na nich za tie roky usadil, pekná spomienka z nich bude Chrom jsem právě očistil :-). O přeleštění uvažuju .. Odesláno z mého Redmi 4A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zswolf Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Ahoj, našel jsem tyto primky se zajímavě potištěným ciferníkem. Je mi jasné, že jde o krevní skupinu, spíš by mě zajímalo, jestli někdo netuší jak moc běžné to bylo a pro koho to v případě většího množství mohlo být určeno. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se