Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

Také bych tam spíš viděl černý armovací kroužek, jsou to v podstatě humberta, i když s netradičním číselníkem. Takže seriově se nikdy nevyráběly? To je docela škoda, ten zelený metalický číselník vypadá hodně dobře. Nevěděl bys k tomu něco blíž? Třeba jestli to byla nějaká limitka pro někoho?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Netuším proč. navíc je to podle mě ještě před revoluční výroba a zřejmě to tam tehdy fungovalo trochu jinak. Matrici měli a myslím si, že tamponovym tiskem to nebyl zase takový problém.... Dnes by to ovšem byl mega ranec a nepředstavitelně obtížný proces ;-)

Odkaz ke komentáři

Ahoj všichni po delší době.

Prosím o informace k těmto hodinkám,cal. 66. Dnes jsem je koupil na blešáku. 

Číselník s těmito indexy bez barevných teček, číselník v jednom tónubez přechodu a v černé barvě jsem nikdy neviděl.

V Knize nejsou.

Díky, Xcollector

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ano byly a jdou perfektně, nosil jsem je celý víkend,jen večer jsem je na chvíli sundal abych nevorval partnerku a po jsem je zas navlík a ona kroutila hlavou nad mojí úchylkou. No a zastavárník chtěl na mě kontakt, prý má asi 200 kousků, ale sbírá stopky a možná z něj časem něco vypadne a tak ho budu trochu masírovat.

Odkaz ke komentáři

A zítra mi v práci jeden snad nechá ty samé, ale ty mají zlacené pouzdro a patrně hnědý cifr,tak uvidíme co přinese zítřek.

Jo a jak jsem je včera večer sundal, tak ještě teď jdou, tak asi budou dobrý.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...