romano Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Tak teda Vám poviem natrafil som na parádny kúsok len škoda že mi nestačí rozpočet zlava až 8O papierov škoda
911 Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Tak teda Vám poviem natrafil som na parádny kúsok len škoda že mi nestačí rozpočet zlava až 8O papierov škoda co napsat treba neco vic k tom?
Kalifx Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 (upraveno) Tak teda Vám poviem natrafil som na parádny kúsok len škoda že mi nestačí rozpočet zlava až 8O papierov škoda Tak tohle je nejasný jako zpráva o konci světa. Já sám jsem zastáncem toho, aby se k nováčkům přistupovalo citlivě, ale jestli je to nějakej podrazáckej způsob jak před dovršením padesátky prodat hodinky........ edit: i když koukám, že tu zase tak krátce nejseš...no, uvidíme Upraveno 9. prosince 2008 uživatelem Kalifx
911 Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 (upraveno) tak ta super nabidka je tady Breitling Navitimer Chronometer za 28k SKK, je to z exekuce http://second-hand.hyperinzercia.sk/hodink...nometer-ponuka/ foto podle me neni foto daneho kusu. edit: jestli moderator uzna za vhodne to smazat, klidne. ja sem vuci takovym nabidkam skepticky, ale treba se najde nekdo, kdo mu zavola a necha si je ukazat. ja na Slovensko kvuli tomu nepojedu. Upraveno 9. prosince 2008 uživatelem 911
XXXfazerXXX Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Nejak me to zavani tou JITRNICI JAKOU SVET NEVIDEL-------A na slovac nemuzu ,chodak meda se mi uz dva dny belha jenom na jednicku-to by byla dlouha cesta a pak bych byl pekne
magentiss Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 tak zrovna přes inzerát někde na webu bych si breitlingy fakt nekupoval i když je možná cena lákavá, tak za to, že můžu koupit kopii mi to fakt nestojí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se