pesek_no Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Ahoy přátelé, vím, že to je mission imposible, ale zkusím se zeptat i zde. Mám diplomaty v chromu v ne úplně dobrém stavu. Podařilo se mi získat hezké pouzdro a tím pádem přichází úvaha, že by to chtělo i hezký cifr Proto jsem se chtěl zeptat, zda náhodou nevíte o někom, nebo třeba vy nemáte ciferník, který byste byli ochotni prodat…. Jak říkám, moc šancí tomu nedávám, ale lína huba holé neštěstí Díky za prostor Tomáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 A co zkusit poptat renovaci v Eltonu? Dodáš pouzdro, strojek... a chybějící díly dodá Elton v rámci renovace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesek_no Odesláno 29. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 před 6 minutami, financ napsal: A co zkusit poptat renovaci v Eltonu? Dodáš pouzdro, strojek... a chybějící díly dodá Elton v rámci renovace Taky mě tato varianta napadla. Když, ale já mám rád když je to staré a původní Beru to jako jednu z poslední možností....Ale díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 https://www.antik-hovorka.cz/prim/ predpokladam poznas, sa tu sem tam nieco objavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesek_no Odesláno 29. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 před 1 hodinou, Harwey napsal: https://www.antik-hovorka.cz/prim/ predpokladam poznas, sa tu sem tam nieco objavi Znám Monitoruju, ale tuhle specialitku jsem tam nepotkal, jinak bych po ni hned šel A to jako už dlouhé roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 tak potom uz len aukro...ale diplomatom by ozaj najviac svedcala renovacia v eltone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se