Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

WEMPE Fliegeruhr LE

Limitovaná edice z roku 2003 ke 125 letému výročí založení společnosti Wempe.

Vyrobeno bylo celkem 300 ks. 25 kusů v platině, 125 kusů ve stříbře a 150 kusů v oceli.

Strojek Chronoswiss CW 672 ( modifikovaný Unitas ), průměr pouzdra 44 mm,

šířka řemene 22mm, vypouklé safírové sklo, oboustranný antireflex.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jooo tak to je parada. Obvzlast pekna je vterinovka a hodinova rafika. Hodinova mi prijde takova jakoby sirsi a vic evokuje kosoctverec. Vzdycky kdyz vidim Unitas s centralni vterinovkou rikam si jak jedno kolo navic zmeni vzhled kalibru k lepsimu... Libi moc!

Odesláno
WEMPE Fliegeruhr LE

Vyrobeno bylo celkem 300 ks. 25 kusů v platině, 125 kusů ve stříbře a 150 kusů v oceli.

Tak tohle je nádherný kousek :speak_cool:

Odesláno

Sice mám raději druhý typ ciferníku, ale tleskám. Po všech Steinhartech docela změna. To zlacení a krokodýl mě teda moc nebere, ale asi chápu, proč to tak udělali. :thumbsup_anim:

Odesláno
Sice mám raději druhý typ ciferníku, ale tleskám. Po všech Steinhartech docela změna. To zlacení a krokodýl mě teda moc nebere, ale asi chápu, proč to tak udělali. :thumbsup_anim:

mně se víc líbí právě tenhle číselník, zlacení je skryté, řemínek přezuješ, ruční nátah s centrální vteřinovkou je vynikající, jen ty modřené ručky, achjo, 98% :)

Odesláno
mně se víc líbí právě tenhle číselník, zlacení je skryté, řemínek přezuješ, ruční nátah s centrální vteřinovkou je vynikající, jen ty modřené ručky, achjo, 98% :)

Modré ručky mě trápily taky, ovšem už jsem si na ně zvykl. Dnes už černé jen na doplnění sbírky. ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

pěkné hodinky s rozumnou velikostí a odkazem na historii

nejvíc se mi líbí to ozubené kolo, které tam jakoby ani nepatří a pak to ramínko s trenýrkama :) x to je logo Wempe ?

Odesláno
vymenil bych remen , ale jinak paradni kousek, gratuluji !!!!!!!

Hodinky jsou :speak_cool: , co dodat... snad jen, že mě se líbí i ta vychytaná krabice s průhledem na ně - detajl, ale hezkej. Gratuluju

• po 3 týdnech...
Odesláno
WEMPE Fliegeruhr LE

az mi spadla sanka, tak toto je krasa

vies mi aspon naznacit kde sa cenovo taketo limitky od WEMPE pohybuju?

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...