Alessio Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Ahoj, GIRARD-PERREGAUX v Praze otevírá prodejnu... ...nehodlá tam někdo zítra vyrazit na oběd? Přišla mi pozvánka, já se tam určitě zajdu podívat. Alessio
N4M Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Ahoj, GIRARD-PERREGAUX v Praze otevírá prodejnu... ...nehodlá tam někdo zítra vyrazit na oběd? Přišla mi pozvánka, já se tam určitě zajdu podívat. Alessio Více info plíz. Kde je budou prodávat? Akce asi jen pro zvané, co?
Alessio Odesláno 16. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Více info plíz. Kde je budou prodávat? Akce asi jen pro zvané, co? Více info bohužel nemám, je to jen pozvánka na oběd, kterou jsem koukám právě úspěšně smazal
Jakubisko Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 http://www.jobs.cz/pd/78105823?ref=http%3A...D60&lang=en Nehleda nekdo praci?
Alessio Odesláno 16. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Už asi mají plno...;-) Každopádně, vězte že prodejna bude přímo na Staromáku (č.p. 6 tuším) a otevírá se již tento pátek v podvečer. Osobně si myslím, že je to pro český trh VELMI pozitivní záležitost, že si někdo tak renomovaný jako G-P zde rozhodl otevřít single brand (!) obchod. A není vyloučeno, že někdo další bude následovat, nesmím ani naznačit, každopádně...blýská se na lepší časy!
N4M Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Už asi mají plno...;-) Jsi jim psal, jo?
Alessio Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Jsi jim psal, jo? Ne, v pátek otevírají...
Chronomag Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Clanek bude o vikendu, byl jsem se na tu slavu podivat
Alessio Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Clanek bude o vikendu, byl jsem se na tu slavu podivat Dneska? To tam snad jen jedli bagety a red-bully a dodělávali Wempe dřevo, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se