Kasper Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Poradte ti prosim nejake lacne damske hodinky do cca.2000,-CZK. Dakujem. Ma to byt dar a v damskych hodinkach sa moc nevyznam :-)
odklizec Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Nejake plastove swatchky, samozrejme quartz? Ale i tam asi budes muset neco prihodit. Nevim jestli za 2000 poridis neco vic nez mpm quality?
Ondraj Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 nebo Storm, ale také se nevejdeme do ceny.
odklizec Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Stormy uz jsou moc drahe. Ale v tech swatchkach by neco kolem 2000 mozna neco malo pres mohl najit?
ego alter Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 nebo royal london...s myiotou....nebo skagen........
Ondraj Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 např. tyhle stojí 3250 http://www.stormwatches.cz/upload_obr/99/m0.jpg ale jsou tam i za 2400
ondrej Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Timex nebo Casio, oba dělají pěkné damské modely.
afrikab Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Jen tak mimochodem, ja jsem o kvalitach Stormu nic pozitivniho neslysel.
Ondraj Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 afrikab napsal: Jen tak mimochodem, ja jsem o kvalitach Stormu nic pozitivniho neslysel. A kolika lidí ses ptal ? Manželka je má přes 2 roky a jsou v pohodě. Quartz v nerezu, nic víc, nic míň. Řešily se tu cenově dostupné hodinky a sem Storm určitě patří. Většinou se mladým ženám líbí. Swatch je ale také určitě dobrá volba. Casio bych asi nekoupil.
afrikab Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Ondraj napsal: afrikab napsal: Jen tak mimochodem, ja jsem o kvalitach Stormu nic pozitivniho neslysel. A kolika lidí ses ptal ? Manželka je má přes 2 roky a jsou v pohodě. Quartz v nerezu, nic víc, nic míň. Řešily se tu cenově dostupné hodinky a sem Storm určitě patří. Většinou se mladým ženám líbí. Swatch je ale také určitě dobrá volba. Casio bych asi nekoupil. Asi 10 jich bylo. Kazdemu, kdo je mel se docela brzo rozbily. Coz se jim treba z jinyma nestalo (Q&Q, Casio, atp.)
Návštěvník Kamil Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Taky jsem o Stormech pochyboval a slyšel spíš o nedobrých zkušenostech. Chtěla je dcera, naštěstí se mi ji podařilo přemluvit. Zatím má Swatchky a Seika, oboje v automatu.
Mikina Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Doporučuji Royal London - mají dobré zlacení, strojek Miyota, nebo Moeris - totéž. Také není špatné vybrat Orient - nové tvary v titanu se podobají Seiku, ale jsou za poloviční až třetinovou cenu, strojek spolehlivý.
Filipes Odesláno 22. června 2006 Nahlásit Odesláno 22. června 2006 malinko připlatit a černý Seiko Monster-teda ty by slečně slušely, že ?!
PinkyCZ Odesláno 22. června 2006 Nahlásit Odesláno 22. června 2006 Tedy bez legrace.... včera jsem si doplňoval hladinu kofeinu na kolonádě ve Varech a výhled mi vylepšily tři slečny o dva stolky dál. Pánové, jedna znich (subj. pro mě ta nejsympatičtější, ač nejsem na rádoby "exluzivní" typy, hehe) měla na ruce poctivých 10deka materiálu potápěčských hodinek... neorientuju se v tom natolik abych vám řekl co o bylo za typ (a možnost poptat se jsme vynechal :-D) Ale vězte že v černém provedení blondýnkám sluší ;-) A zaujmou (když ničím tak aspoň tím budíkem, ne?)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se