Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  afrikab napsal:
Jen tak mimochodem, ja jsem o kvalitach Stormu nic pozitivniho neslysel.

A kolika lidí ses ptal ?

Manželka je má přes 2 roky a jsou v pohodě. Quartz v nerezu, nic víc, nic míň. Řešily se tu cenově dostupné hodinky a sem Storm určitě patří. Většinou se mladým ženám líbí. Swatch je ale také určitě dobrá volba. Casio bych asi nekoupil.

Odesláno
  Ondraj napsal:
  afrikab napsal:
Jen tak mimochodem, ja jsem o kvalitach Stormu nic pozitivniho neslysel.

A kolika lidí ses ptal ?

Manželka je má přes 2 roky a jsou v pohodě. Quartz v nerezu, nic víc, nic míň. Řešily se tu cenově dostupné hodinky a sem Storm určitě patří. Většinou se mladým ženám líbí. Swatch je ale také určitě dobrá volba. Casio bych asi nekoupil.

Asi 10 jich bylo. Kazdemu, kdo je mel se docela brzo rozbily. Coz se jim treba z jinyma nestalo (Q&Q, Casio, atp.)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Taky jsem o Stormech pochyboval a slyšel spíš o nedobrých zkušenostech. Chtěla je dcera, naštěstí se mi ji podařilo přemluvit. Zatím má Swatchky a Seika, oboje v automatu.:)

Odesláno

Doporučuji Royal London - mají dobré zlacení, strojek Miyota, nebo Moeris - totéž. Také není špatné vybrat Orient - nové tvary

v titanu se podobají Seiku, ale jsou za poloviční až třetinovou cenu, strojek spolehlivý.

Odesláno

Tedy bez legrace.... včera jsem si doplňoval hladinu kofeinu na kolonádě ve Varech a výhled mi vylepšily tři slečny o dva stolky dál. Pánové, jedna znich (subj. pro mě ta nejsympatičtější, ač nejsem na rádoby "exluzivní" typy, hehe) měla na ruce poctivých 10deka materiálu potápěčských hodinek... neorientuju se v tom natolik abych vám řekl co o bylo za typ (a možnost poptat se jsme vynechal :-D) Ale vězte že v černém provedení blondýnkám sluší ;-) A zaujmou (když ničím tak aspoň tím budíkem, ne?)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...