Onisan Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Nějaká sváteční fotografie bojového plavce může potěšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Talácko Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 tvarově pěkný, hezky čitelný, ale tu kombinaci římských a arabských číslic bych asi nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 To vymyslel Rolex... california dial.. Já z toho byl také ze začátku dost znechucený, ale musím říct, že tomu člověk snadno přijde nachuť a pak to má svoje kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Talácko Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 nevim no, přijde mi to takoví jako přeplácaný, prostě že se to tluče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Chce to vidět naživo Jako většinu věcí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 přeji příjemné bojové zaplavání si, onione ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2010 To vymyslel Rolex... california dial.. Já z toho byl také ze začátku dost znechucený, ale musím říct, že tomu člověk snadno přijde nachuť a pak to má svoje kouzlo Taky si na to jaksi nemůžu zvyknout... Vlastně mi vrtá pořád hlavou, jestli ten California Dial má v této podobě i nějakou funkci, nebo jde čistě o designovou věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 Prapovodnu inspiraciu mozme najst uz u IWC z roku 1920: Tenhle design byl ve sve dobe docala casty. Ale jestli jej vymysleli v IWC netusim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se