Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Obranou by mohla být elektronicky odpalovaná dýmovnice v zadním nárazníku, ta by je trošku rozhodila...

Ale každý nemá auto jako James Bond :gunsmilie:

Upraveno uživatelem Joshua007
  • Odpovědi 624
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
No konečně někdo normální! Já bych tu hranici ještě snížil.

By mě zajímalo, co dotyční pospíchálci pak dělají s tím "ušetřeným" časem? ... třeba krafají o blbostech na chronomagu...

Možná bys mohl zapřemýšlet, k jakému účelu byla vymyšlena dálnice. Kdybys připustil, že proto aby se někdo dostal rychle odněkud někam, možná bys potom nahlédl, že vývoj v posledních letech jde tak trochu proti tomuto účelu.

Proto by bylo dobré, v souladu s tvým přáním, vrátit se zase k okreskám a dělat je hodně zakroucené, tak, abyste si ty a tobě podobní hezky a dlouho zajezdili.

Spíš by bylo fajn vymyslet, jak zařídit aby lidi při jízdě používali mozek. Abychom se po hromadné bouračce od jejích účatsníků nedozvídali, že informační cedule nefungovaly. Ale jinak teda mír, jo?

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak současný trend se ubírá spíš směrem aby lidi myslet přestaly a to nejenom na silnici :)

Odesláno

A zejména se ubírá směrem, že kdo jede agresivně a jako prase, tak je king a ostatní jsou brzdy a socky atd atd... Já nemám iluze. Moje práce se vždy točila kolem lidí. A v zásadě si myslím, že na lidi platí přísnost a ne usměvavý pohled s lehce káravým slovem jak od ovčí babičky.... ikdyž šanci ke slušnosti má dostat každý. Ne ale furt

post-1966-1233169124.jpg

Odesláno
A zejména se ubírá směrem, že kdo jede agresivně a jako prase, tak je king a ostatní jsou brzdy a socky atd atd... Já nemám iluze. Moje práce se vždy točila kolem lidí. A v zásadě si myslím, že na lidi platí přísnost a ne usměvavý pohled s lehce káravým slovem jak od ovčí babičky.... ikdyž šanci ke slušnosti má dostat každý. Ne ale furt

Hele Bobe, kdo jezdí jako prase se dost často sám eliminuje a to je dobře, pokud při tom nepoškodí jiné. My máme, jako u nás v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, problém, že "prasata" a "kingové" bývají nepostihováni, případně nepostižitelní.

Možná se pletu ale připadá mi, že naše policie se ze všech sil snaží nahradit normální práci zastrašováním a všelijakými elektronickými finesami. A vlastně ne jen policie.

Docela mě drásá ježdění v noci, kdy osm aut z deseti má nastavená potkávací světla nahoru (samozřejmě jsou to auta s xenony a s možností seřizování), případně všelijaké domácí úpravy. Zajímalo by mě, kolik z těch tradičních nočních bouraček bylo způsobeno tím, že je někdo oslnil zrovna v blbým místě a pak v klidu odjel.

Když jsem se učil jezdit, ještě se takové věci kontrolovávaly přímo na silnici ale dneska ani ň. A před technickou (sebepřísnější) si to každej dá na "správně". Můj kamarád policajt tvrdí, že to vědí ale že "nejsou lidi". Já si to překládám tak, že lidi jsou ale nejsou ochotni pracovat.

Fuj, to jsem se zas rozžvanil..............

Odesláno
Hele Bobe, kdo jezdí jako prase se dost často sám eliminuje a to je dobře, pokud při tom nepoškodí jiné. My máme, jako u nás v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, problém, že "prasata" a "kingové" bývají nepostihováni, případně nepostižitelní.

Možná se pletu ale připadá mi, že naše policie se ze všech sil snaží nahradit normální práci zastrašováním a všelijakými elektronickými finesami. A vlastně ne jen policie.

Docela mě drásá ježdění v noci, kdy osm aut z deseti má nastavená potkávací světla nahoru (samozřejmě jsou to auta s xenony a s možností seřizování), případně všelijaké domácí úpravy. Zajímalo by mě, kolik z těch tradičních nočních bouraček bylo způsobeno tím, že je někdo oslnil zrovna v blbým místě a pak v klidu odjel.

Když jsem se učil jezdit, ještě se takové věci kontrolovávaly přímo na silnici ale dneska ani ň. A před technickou (sebepřísnější) si to každej dá na "správně". Můj kamarád policajt tvrdí, že to vědí ale že "nejsou lidi". Já si to překládám tak, že lidi jsou ale nejsou ochotni pracovat.

Fuj, to jsem se zas rozžvanil..............

Ono kdyby se dotyčný eliminoval sám,čert to vzal, problém je, že tomu málokdy tak je, vetšinou to bohužel také odnese jiné auto,chodec spolujezdec, atd

Odesláno
Hm, já nevím. Kupovat fejky je všem proti srsrti, ale jiný zákon se bez problémů může porušit. Není to trochu pokrytectví?

Hele, nemůže to být tím, že některý zákon je tak blbý, že není možné aby byl respektován ? Někde jsem viděl celou sbírku těch nejblbějších ale nevím už kde.

Odesláno

jj, mechano, to je dobrý příklad, s těmi "samodomoxenony". Proč to nejde, dělat třeba i "technickou" někdy na cestě nevím. Že by měl být tady v CZ četník častěji na silnici, s tím souhlasím a podporuji, protože jinak na to každý kašle. Proč ještě při současném rozvoji elektroniky je s každým přestupkem tolik papírování a proč víc práce je s vyřízením problému, než s jeho zadokumentováním, dost dobře nevím.

Odesláno

Mechano, nic ve zlém, ale pokud někdo považuje rychlostní limity a řízení tak, aby nebyly ohrožováni další (zákon kupodivu oboje požaduje) za blbost, tak k tomu není co dodat. Snad jen, že já začnu za blbost považovat trestní zakonník. Podle uvedené logiky bych pak byl king a frajer a pokud by mne chytili, pak by to byla státní zvůle, neboť holt trest 25 let za vraždu je taková blbost, že si příslušný zákon nezaslouží, aby byl respektován.

Odesláno
Mechano, nic ve zlém, ale pokud někdo považuje rychlostní limity a řízení tak, aby nebyly ohrožováni další (zákon kupodivu oboje požaduje) za blbost, tak k tomu není co dodat. Snad jen, že já začnu za blbost považovat trestní zakonník. Podle uvedené logiky bych pak byl king a frajer a pokud by mne chytili, pak by to byla státní zvůle, neboť holt trest 25 let za vraždu je taková blbost, že si příslušný zákon nezaslouží, aby byl respektován.

slepe nasledovani zakonu a nepoukazovani na chyby vede do zahuby. argumentovat vrazdou je jen ucelove. urcite citis rozdil. predpokladam, ze ty rychlostni limity za blbost nepovazujes, ale dodrzujes je? ne. NIKDO je nedodrzuje.

Odesláno

tak to nevim, kdes na tom byl, ale na zadnym mym aute se xenony stelovat nedaly, byly samoserizovaci... jinak tady to moralizovani uz me pekne leze krkem, tak su kurva spoctete, kolik nehod bylo zpusobeno tim, ze nejakej debil v klobouku najel na dalnici sedesatkou a kamiony v pomalym pruhu musely uhnout do levyho.. atd... taky miluju experty, co zaskladaj levej pruh, pac jedou stotricet, a nikoho nepusti, pac jedou stotricet, a pak desne gestikulujou, kdyz je clovek po pul kilometru premlouvani proste vezme zprava. vono obecne to vyjizdeni z vedlejsi na hlavni je pro spoustu lidi problem.. nebo taky odbocovani bez blinkru rychlosti 10km/h a takovy ty finesy...

Odesláno
tak to nevim, kdes na tom byl, ale na zadnym mym aute se xenony stelovat nedaly, byly samoserizovaci... jinak tady to moralizovani uz me pekne leze krkem, tak su kurva spoctete, kolik nehod bylo zpusobeno tim, ze nejakej debil v klobouku najel na dalnici sedesatkou a kamiony v pomalym pruhu musely uhnout do levyho.. atd... taky miluju experty, co zaskladaj levej pruh, pac jedou stotricet, a nikoho nepusti, pac jedou stotricet, a pak desne gestikulujou, kdyz je clovek po pul kilometru premlouvani proste vezme zprava. vono obecne to vyjizdeni z vedlejsi na hlavni je pro spoustu lidi problem.. nebo taky odbocovani bez blinkru rychlosti 10km/h a takovy ty finesy...

s nektryma vecma se neshodneme, ale s timhle jo.

Odesláno

Mě je měřený ukradený, jezdím jak zákon říká a taky žiju, nemusím si nic dokazovat tím, že budu na zákon srát. Jenom nevím, proč si mám připadat jak naprostej vůl, když dodržuju zákon ...

Odesláno
slepe nasledovani zakonu a nepoukazovani na chyby vede do zahuby. argumentovat vrazdou je jen ucelove. urcite citis rozdil. predpokladam, ze ty rychlostni limity za blbost nepovazujes, ale dodrzujes je? ne. NIKDO je nedodrzuje.

Bohužel auto je taky zbraň. A tudíž s ním můžeš i zabít.

Pokud se někomu zdá stanovení rychlostních limitů blbost, tak se e ním opravdu nemám o čem bavit. Tady se prostě shodnout nemůžeme. Stejně tak se neshodnu s někým, kdo se nějaký zákon nebo předpis rozhodne vědomě porušovat (nikoli poukazovat na chyby, ale vědomě porušovat, to je něco jiného), protože mu to nevyhovuje a tudíž je to z jeho pohledu blbost.

Já se ve své práci také vybodnu na dodržování některých předpisů, které mne omezují a můžu je považovat za blbost. Ale pak se nediv, když se tvá rodina místo šťastného návratu z dovolené rozmázne spolu s dalšími 200 lidmi někde třeba nad Rakouskem a jejich zbytky shoří v kerosinu.

Odesláno
Bohužel auto je taky zbraň. A tudíž s ním můžeš i zabít.

Pokud se někomu zdá stanovení rychlostních limitů blbost, tak se e ním opravdu nemám o čem bavit. Tady se prostě shodnout nemůžeme. Stejně tak se neshodnu s někým, kdo se nějaký zákon nebo předpis rozhodne vědomě porušovat (nikoli poukazovat na chyby, ale vědomě porušovat, to je něco jiného), protože mu to nevyhovuje a tudíž je to z jeho pohledu blbost.

Já se ve své práci také vybodnu na dodržování některých předpisů, které mne omezují a můžu je považovat za blbost. Ale pak se nediv, když se tvá rodina místo šťastného návratu z dovolené rozmázne spolu s dalšími 200 lidmi někde třeba nad Rakouskem a jejich zbytky shoří v kerosinu.

no jenze v tve profesi to asi ma nejaky smysl ne, dodrzovat ty predpisy. nevim, co tam je takoveho, co pilotum vadi a obchazeli to. je ale rozdil jet 130 nebo 160. protoze pokud se lidi na silnici chovaji jak maji, tak rychlost neni problem. me je treba jedno, kdyz nekdo jede 200, protoze me neohrozuje nijak. ale co je spatne jsou veci jako predjizdeni na horizontu, do zatacky. to jsou problemy a ne to jestli nekdo jede 90 nebo 110. znova opakuju, NIKDO nedodrzuje rychlost. protoze to proste nejde. jezdit po Praze 50 proste neni mozne. nerikam jezdit za kazdou cenu rychle, ale pruzne.

Odesláno

Docela mne zaráží, že v letecké dopravě dodržování předpisů schvaluješ a v pozemní ne. Protože i rychlost patří mezi předpipsy. Jinak předpokládám, že asi nemáš děti, které samy chodí do školy. "Nejlépe" přes rušnou ulici. Protože pak by jsi trochu změnil názor na to, jestli 50 ve městě je nebo není blbost.

Nejsem pilot, dělám u dopravních letadel na zemi. A jedna z věcí, kterou prostě ctíme je: Vždycky stát na bezpečné straně. Jinak riskuješ, že někde přijde o život.

No, ale jak říkám, v tomhle se prostě neshodneme. Nemá cenu se v tom i nadále nimrat.

Odesláno
... znova opakuju, NIKDO nedodrzuje rychlost. protoze to proste nejde. jezdit po Praze 50 proste neni mozne. nerikam jezdit za kazdou cenu rychle, ale pruzne.

Jde to bez problémů, ale nás blbečků je strašně málo

Odesláno

Já také nepovažuji rychlost za velký problém.. Ale štve mně, že se bodový systém změnil v honičku na rychlou jízdu... Předjíždění plné čáry, nedávání znamení o změně směru jízdy, bezdůvodně pomalá jízda na dálnici, jízda na dálnici v prostředním pruhu (proč jezdit v pravém, byť je kilometr předemnou prázdný, že?) .. to jsou věci které vytváří víc krizových situací a ještě jsem nepotkal nikoho komu by za to sebraly nějaký bodík...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...