Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pánové...mně se takové řeči dost nelíbí....potkávám se s klukama od Policie celkem často(díky práci) a rozhodně to nemají jednoduché....a spousta z nich(alespoň co já vím a co znám) se snaží dělat práci poctivě a s nasazením....troufnu si říct,že polovina z vás tady ví kulový,co ta práce obnáší a jen pindáte.....viz Conrad.

• Odpovědi 624
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
ale no tak. od kdy jezdi PCR v 1.2HTP? pokud si vezmu R36 tak mi ve sve 911 neujedes ani na D1. a moc dobre to vis ;)

Má reakce nebyla na to co má nebo nemá PČR, ale byla spíš na to, že na dálnici záleží spíš víc na autě než na řidiči, každej blb s třílitrovým motorem to umí rozpálit na 250 na rovince. Takže na rovným úseku se rozdíl mezi řidičem bohem a řidičem blbcem dost stírá. Jinak tímto pašíkem sem ještě nejel, ale myslím že i má 911 by neměla větší problém mu ujet ;) Určitě to ale zkoušet nikdy nebudu.

Návštěvník Tada
Odesláno
Má reakce nebyla na to co má nebo nemá PČR, ale byla spíš na to, že na dálnici záleží spíš víc na autě než na řidiči, každej blb s třílitrovým motorem to umí rozpálit na 250 na rovince. Takže na rovným úseku se rozdíl mezi řidičem bohem a řidičem blbcem dost stírá. Jinak tímto pašíkem sem ještě nejel, ale myslím že i má 911 by neměla větší problém mu ujet ;) Určitě to ale zkoušet nikdy nebudu.

Ujedou i slabší auta než 911... Dokonce i slabší než ten Passat. To nemění ovšem nic na tom, že je to nepříjemný, když má "protivník" takovejlhe stroj :suicide_anim:

Odesláno
Ujedou i slabší auta než 911... Dokonce i slabší než ten Passat. To nemění ovšem nic na tom, že je to nepříjemný, když má "protivník" takovejlhe stroj :suicide_anim:

Osobně je neberu jako protivníky, u PČR mám hodně kámošů, myslím naopak, že je to dobře a trochu jim vzroste respekt což PČR potřebuje jako sůl. Na druhou stranu je opravdu dost problém jet s 911 po dálnici 130 km/h ideální stav kde si auto chrochtá je někde kolem těch 200-250 :thumbsup_anim:

Odesláno
Osobně je neberu jako protivníky, u PČR mám hodně kámošů, myslím naopak, že je to dobře a trochu jim vzroste respekt což PČR potřebuje jako sůl. Na druhou stranu je opravdu dost problém jet s 911 po dálnici 130 km/h ideální stav kde si auto chrochtá je někde kolem těch 200-250 :thumbsup_anim:

Mimochodem, zkus taky eko-rallye...viz. třeba auto.cz : borec jel s atmosférou za 6,7l. Zajímalo by mě, jak moc za to mohla trasa a ekoumění řidiče. Jinak, troufám si říct, že 911 by R36 ujela, jel jsem obojím a nad 200 je to už docela rozdíl v chování auta a pružnosti.

Odesláno (upraveno)
pánové...mně se takové řeči dost nelíbí....potkávám se s klukama od Policie celkem často(díky práci) a rozhodně to nemají jednoduché....a spousta z nich(alespoň co já vím a co znám) se snaží dělat práci poctivě a s nasazením....troufnu si říct,že polovina z vás tady ví kulový,co ta práce obnáší a jen pindáte.....viz Conrad.

Mé jak říkáš pindání mělo dvě části.V první jsem vyjádřil názor že přestříkávání vozů a ještěk tomu na metalizu nástřiky hesel a nyní změna barvy ze zelené na modrou/btw ta už tu byla/ jsou zbytečnám vyhazováním peněz, který by se daly jistě v rámci rezortu využít užitečněji.

V té druhé, s policií jsem se setkal vždy jen jako poškozený ,svědek / případně při drobném dopravním přestupku /a mohu tě ujistit,že moje zkušenosti byly více než tristní. Třeba je to v Jihlavě jiné :cheers:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Mimochodem, zkus taky eko-rallye...viz. třeba auto.cz : borec jel s atmosférou za 6,7l. Zajímalo by mě, jak moc za to mohla trasa a ekoumění řidiče. Jinak, troufám si říct, že 911 by R36 ujela, jel jsem obojím a nad 200 je to už docela rozdíl v chování auta a pružnosti.

ja znam tedy jen ruzne druhy porsche. v r36 sem jeste nejel, ale pokud srovnam parametry, tak si nemyslim, ze by 911 ujela r36. pokud sundam omezovac, tak si v maximalce muzou +- podat ruce. na zrychleni i pruzne vyhraje 911, zvlat ted ty nove faceliftovane modely, ale to nemeni nic na tom, ze na dalnici nejste sami. a ono ritit se 260 po D1 mezi autama celou dobu chce trochu koule a umeni. alespon ja to tak citil.

jinak to nemeni nic na faktu, ze pokud by byla dalnice volna, tak se hlavne policajti v takovychto rychlostech s nikym honit nebudou. jeste ze tam nedali majaky jako na ty fordy a tim je zazdili

Odesláno

Už sem to taky četl, ono ale fakt ty nový 911ky s přímým vstřikem o dost ztratily na zvukovém projevu, jel sem s ní teďkom (před cca měsícem) a gdyž to porovnám s tou svou, tak líp táhne od nižšších otáček (nad 3500 je to stejný) zvuk byl ale naprosto o ničem a celkově bylo auto míň syrový než na co sem zvyklej. Jinak 911 vs pašík, omezovače neomezovače, váha, výkon, aerodynamika, pružná zrychlení, chování v mezních situacích, ovladatelnost v jakýchkoliv rychlostech, myslím že těžko z těchto parametrů se dá vůbec moc srovnávat.

Každopádně jaxem napsal, R36 je supr auto, ale ne sporťák, stačí na většinu pirátů silnic a to z mé osobní zkušenosti (kromě pár šampónů na tzv. Dijamantových závodech) majitelé opravdu sportovních vozů moc nejsou, aaa vo tom to je :smile_anim:

Odesláno
Mé jak říkáš pindání mělo dvě části.V první jsem vyjádřil názor že přestříkávání vozu, nástřiky hesel a nyní změna barvy ze zelené na modrou/btw ta už tu byla/ jsou zbytečnám vyhazováním peněz, který by se daly jistě v rámci rezortu využít užitečněji.

V té druhé, s policií jsem se setkal vždy jen jako poškozený ,svědek / případně při drobném dopravním přestupku /a mohu tě ujistit,že moje zkušenosti byly více než tristní. Třeba je to v Jihlavě jiné

Kamarád má příbuzného někde u čertů na dálnici a dle jeho vyjádření tam mají silnou motorku, ale jezdit na ní snad zvládali jakž takž dva čerti , ostatní se báli . " Jak můžeme honit chlapa který sedí na mašině furt a má ji v ruce , kdežto já na ní sedím jen občas . " A docela mě děsí představa jak se dvě auta na dálnici honí při vysoké rychlosti , kdo nevinný to odnese, aby chytli jednoho blbce který z toho stejně nějak vyklouzne .

Odesláno
Kamarád má příbuzného někde u čertů na dálnici a dle jeho vyjádření tam mají silnou motorku, ale jezdit na ní snad zvládali jakž takž dva čerti , ostatní se báli . " Jak můžeme honit chlapa který sedí na mašině furt a má ji v ruce , kdežto já na ní sedím jen občas . " A docela mě děsí představa jak se dvě auta na dálnici honí při vysoké rychlosti , kdo nevinný to odnese, aby chytli jednoho blbce který z toho stejně nějak vyklouzne .

a proto se taky nehoni. na dalnici by ho nechali ujet. jde spis o to, aby nejezdili ve fabiich, to z nich pak bude mit prdel kazdej jouda ve fabia rs f dizlu nebo sumacheri s dodavkama

Odesláno
Už sem to taky četl, ono ale fakt ty nový 911ky s přímým vstřikem o dost ztratily na zvukovém projevu, jel sem s ní teďkom (před cca měsícem) a gdyž to porovnám s tou svou, tak líp táhne od nižšších otáček (nad 3500 je to stejný) zvuk byl ale naprosto o ničem a celkově bylo auto míň syrový než na co sem zvyklej. Jinak 911 vs pašík, omezovače neomezovače, váha, výkon, aerodynamika, pružná zrychlení, chování v mezních situacích, ovladatelnost v jakýchkoliv rychlostech, myslím že těžko z těchto parametrů se dá vůbec moc srovnávat.

Každopádně jaxem napsal, R36 je supr auto, ale ne sporťák, stačí na většinu pirátů silnic a to z mé osobní zkušenosti (kromě pár šampónů na tzv. Dijamantových závodech) majitelé opravdu sportovních vozů moc nejsou, aaa vo tom to je :smile_anim:

ale jo, da se to srovnavat. velmi dobre. ale je fakt, ze srovnavat tyhle dve auta nema cenu. s tim zvukem souhlasim. taky me to mrzi ale neodradi od nakupu noveho kusu. jsem zvedavy jestli se fakt prosadi, ze budou delat 4valec. to pak pujde zvuk uplne do kytek. no snad se to nestane.

Odesláno

Policie čr má k dispozici Hondu VFR 800 (v-tec), je to moc přítulná a fešná kočenka. :) Je to sice spíš tourning než supersport, nicméně zrychlení i maximálku má výš než 911. Na motorce to chce opravdu umět řídit.

Jinak radar v aute má všechny prvky zkalibrovány a certifikovány, takže se z měření jedoucím autem nedá vykroutit. (od tajného zdroje z dálničního) B)

Odesláno
Mé jak říkáš pindání mělo dvě části.V první jsem vyjádřil názor že přestříkávání vozů a ještěk tomu na metalizu nástřiky hesel a nyní změna barvy ze zelené na modrou/btw ta už tu byla/ jsou zbytečnám vyhazováním peněz, který by se daly jistě v rámci rezortu využít užitečněji.

V té druhé, s policií jsem se setkal vždy jen jako poškozený ,svědek / případně při drobném dopravním přestupku /a mohu tě ujistit,že moje zkušenosti byly více než tristní. Třeba je to v Jihlavě jiné :cheers:

OK....nechci se hádat,omlouvám se za svůj ostřejší tón....ono těch výkřiků tady na fóru už zaznělo více......nebylo to jen a pouze na Tebe.....mám kamarády po celé republice a vím,že stačí jeden blbec a svezou se s ním všichni,bohužel.....a každý,jak víme,má ve svém okolí nějakého toho vola......

:cheers:

Odesláno (upraveno)
OK....nechci se hádat,omlouvám se za svůj ostřejší tón....ono těch výkřiků tady na fóru už zaznělo více......nebylo to jen a pouze na Tebe.....mám kamarády po celé republice a vím,že stačí jeden blbec a svezou se s ním všichni,bohužel.....a každý,jak víme,má ve svém okolí nějakého toho vola......

někdo i celé stádo :thumbsup_anim: :notworthy:

Upraveno uživatelem Conrad
Návštěvník Tada
Odesláno
platí staré heslo, že nic není rychlejší než vysílačka a zastavovací pás :)

Na tom něco je, jenomže než na tebe na dálnici daleko od velkého města poštvou dostatečný počet hlídek máš čas se někam uklidit :gunsmilie: otázka je co pak s tím krásným videozáznamem a fotkami, co bude policie mít. Ale pokud se nacházíš v situaci, že potřebuješ opravdu uniknout, tak ti to může být jedno. Ujet se jim prostě dá a je jedno jestili mají oktávky, passaty s 300koňma nebo mondea...

Odesláno
Na tom něco je, jenomže než na tebe na dálnici daleko od velkého města poštvou dostatečný počet hlídek máš čas se někam uklidit :gunsmilie: otázka je co pak s tím krásným videozáznamem a fotkami, co bude policie mít. Ale pokud se nacházíš v situaci, že potřebuješ opravdu uniknout, tak ti to může být jedno. Ujet se jim prostě dá a je jedno jestili mají oktávky, passaty s 300koňma nebo mondea...

Jednou jsem jel s kámošem z Ostravy za totálním, ale totálním hovadem, upozorňoval jsem policii na jeho chování v provozu hned za Ostravou, pak jsem jim znovu volal v Hranicích a pak znovu v Olomouci, ale nic se nedělo, nakonec jsem se už tak nasral, že sem vystoupil z auta když jsme stáli na červenou a chtěl mu dát přes držku, ale on to prostě rozjel a na tu červenou projel. Dál sem za ním samozřejmě nejel...

Takže s tou operativností PČR bych si nebyl úplně tak 100% jistej.

Odesláno

to je právě to že ten blbec tam bohužel není jen jeden a z toho se jen tak nevybabrají. Ještě by měli toho pasáta rozbít a už se jim budou smát i srnci kolem cesty. Docela se děsím toho že to bude jak v policejním večerníčku Užovka 12. Že při stíhání vozidla které udělalo banální přestupek budou vznikat situace ve kterých bych opravdu nechtěl být účastníkem.

• po měsíci...
Odesláno
platí staré heslo, že nic není rychlejší než vysílačka a zastavovací pás :)

Vysílačka je sice fajn, ale někdy tě zastaví i děda s kloboukem ve 120 s koženými rukavicemi a s platem vajíček za zadním sklem. Ono letět v levým pruhu kolem 180 - 250 km za hodinu a nálhle narazit na dědka, co ti to tam bez váhání pošle z prava je prostě konečná. To pak už není třeba ani zastavovacích pásů :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...