Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  honny napsal:
Osobně jsem PRO 160, ale jen na místech s >= 3 pruhy v jednom směru. Tím by se příjemně eliminovalo ono "vyskočení" z pomalýho pruhu.

jenze to je problem u nas. i kdyby tady bylo 20 pruhu, tak vsichni pojedou v tom drhem zleva. i kdyz tu jsou tri, tak stejne vetsina blbcu jezdi v prostrednim. prece nepojedou v pravo, v pruhu pro kamionaky a slabochy.

• Odpovědi 624
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No já nemám šanci se k dálnici se třema dostat (autem jezdím mimo český dálnice a když jedu do Prahy, tak vlakem), takže díky za info, čekal sem to... asi jinak.

Odesláno
  911 napsal:
jenze to je problem u nas. i kdyby tady bylo 20 pruhu, tak vsichni pojedou v tom drhem zleva. i kdyz tu jsou tri, tak stejne vetsina blbcu jezdi v prostrednim. prece nepojedou v pravo, v pruhu pro kamionaky a slabochy.

Tak třeba zrovna tohle mi připadá jako velký problém, všiml jsem si ale, že to právě policie není ochotná řešit. Když mi kdysi dával policajt pokutu za zvířátko pověšené na zrcátku (když už si dal práci mě zastavit), zeptal jsem se ho, proč neřeší to co je opravdu problém a odvětil mi, že se přece nenechá zabít. To je asi totéž, jako když vám hodinář odflákne opravu hodinek a vysvětlí to tím, že si přece nevypíchne voko pinzetou.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  mechano napsal:
Když mi kdysi dával policajt pokutu za zvířátko pověšené na zrcátku (když už si dal práci mě zastavit)....

Tys tam měl vaši kočku? :o

Odesláno
  911 napsal:

Já se veřejně přiznám - v noci jezdím prostě uprostřed. Šinu si to těch 140, což je oproti kamionu rozdíl zhruba nějakých 50 km/h, což je dost. Nemusím usilovně sledovat, kdy se k nějakému polákovi s mžhourajícíma světlama dostanu, ale jedu pěkně plynule v tom prostředním. Vím, jsem strašnej desperát... :worried_anim:

Odesláno (upraveno)
  911 napsal:
no a jsme u toho . neni to o rychlosti, ale o lidech. je nejaky dukaz, ze kdyz zvysi rychlost na 150, 160...ze najednou vsichni budou uhanet touhle rychlsoti a vyse? dalnice jsou staveny na rychle presuny. nechci se ted hrabat ve statistikach, ale troufnu ti odhadnout, ze vice vaznych nehod se stane na okrskach. takze porad neoperujte se 160. to je proste stupidni medialni masaz.

a na okrskach lidi umiraji, protoze jsou idoti nebo v protismeru idiota potkaji, co se neumi zaradit nebo se divi, ze ted je nekde namraza.

Jiné dálnice mohou být stavěny na rychlé přesuny,ale taková D1 je stavěna tak na rychlý přesun ruských tankových vojsk k Rakouské hranici /jiné tanky by to nevydržely/Jezdím ji pravidelně./bohužel ne s tankem/

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  Alessio napsal:
Já se veřejně přiznám - v noci jezdím prostě uprostřed. Šinu si to těch 140, což je oproti kamionu rozdíl zhruba nějakých 50 km/h, což je dost. Nemusím usilovně sledovat, kdy se k nějakému polákovi s mžhourajícíma světlama dostanu, ale jedu pěkně plynule v tom prostředním. Vím, jsem strašnej desperát... :worried_anim:

ale no tak. 140 je v pohode na stredni pruh. a v noci to je pochopitelne, ze nebudes riskovat jen pravy aby sis uzil adrenalin s odstavenym neoznacenym kamionem, jen protoze se pan sel vychc*t

Odesláno
  mechano napsal:
Měl jsem tam plyšáka, malinkýho. A naší kočku jsem musel zlikvidovat a stýská se mi po ní.

já na zrcátko věším jen vůně a to speciální a jen při zvláštních příležitostech. Naposled na podzimním srazu autoklubu to byla klobása.

Odesláno
  911 napsal:
ale no tak. 140 je v pohode na stredni pruh. a v noci to je pochopitelne, ze nebudes riskovat jen pravy aby sis uzil adrenalin s odstavenym neoznacenym kamionem, jen protoze se pan sel vychc*t

Ale stejně je to přestupek...i když z mého pohledu prostě pochopitelný/logický.

PS: nevím, jestli to tu už padlo - kdo kouká po passatech a uvidí R36 se dvěma laufy, nemusí hned dupat na brzdu - prý mají klucí policajtský na střeše anténu (kvůli vysílačce), což je alespoň nějak odlišuje od klasického passatu R36, který má anténu integrovanou do zadního skla. takže alespoň nějaký rozdíl... :thumbsup_anim:

PPS: taky máte čím dál tím větší chuť koupit si provokativně taky jednu tmavou R36? :withstupid:

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
  Alessio napsal:
PPS: taky máte čím dál tím větší chuť koupit si provokativně taky jednu tmavou R36? :withstupid:

Jo, a navíc s 2ma majákamy zabudovanými do masky chladiče!

Návštěvník Tada
Odesláno
  Alessio napsal:

PS: nevím, jestli to tu už padlo - kdo kouká po passatech a uvidí R36 se dvěma laufy, nemusí hned dupat na brzdu - prý mají klucí policajtský na střeše anténu (kvůli vysílačce), což je alespoň nějak odlišuje od klasického passatu R36, který má anténu integrovanou do zadního skla. takže alespoň nějaký rozdíl... :thumbsup_anim:

Hehe, u nás doma málem byl, místo BMW 330ci. Dokonce jsme ho i zkoušeli, ale je to řidičsky naprosto impotentní auto. Je sice rychlé, to ne že ne, motor má i skvělý zvuk a převodovka DSG je malý zázrak, ale na řízení je do děsná nuda.

Odesláno
  Tada napsal:
Hehe, u nás doma málem byl, místo BMW 330ci. Dokonce jsme ho i zkoušeli, ale je to řidičsky naprosto impotentní auto. Je sice rychlé, to ne že ne, motor má i skvělý zvuk a převodovka DSG je malý zázrak, ale na řízení je do děsná nuda.

Taky jsem ho zkusil, myslím že jste doma zvolili dobře ;-).

Návštěvník Tada
Odesláno
  Alessio napsal:
Taky jsem ho zkusil, myslím že jste doma zvolili dobře ;-).

Mě hlavně rozčilovalo 100% mrtvý řízení bez odporu a těžkej nos. Kupodivu z toho byl pocit skoro jak ze zadokolky, divný...

Zvolili jsme dobře, ale mohli jsme zvolit lépe - 335ci nebo Alpina B3 :P To už by pašikum ujelo

Odesláno
  Tada napsal:
Mě hlavně rozčilovalo 100% mrtvý řízení bez odporu a těžkej nos. Kupodivu z toho byl pocit skoro jak ze zadokolky, divný...

Zvolili jsme dobře, ale mohli jsme zvolit lépe - 335ci nebo Alpina B3 :P To už by pašikum ujelo

řízení je v podstatě lehce upravený typický koncern, takové "user friendly" bez zpětné vazby, zato lehké a jemné...což mě k tomuhle autu opravdu nesedělo. 335i, to je kapitola sama pro sebe, v dané kategorii neznám lepší motor. Ve 135i byl k zulíbání. Mimochodem, snad nezaplevelíme vlákno (už ho považuji za vyčerpané...) - co infiniti G? Zkusils? Řeknu ti narovinu, BMW se ve střední třídě musí začít bát...

Návštěvník Tada
Odesláno
  Alessio napsal:
řízení je v podstatě lehce upravený typický koncern, takové "user friendly" bez zpětné vazby, zato lehké a jemné...což mě k tomuhle autu opravdu nesedělo. 335i, to je kapitola sama pro sebe, v dané kategorii neznám lepší motor. Ve 135i byl k zulíbání. Mimochodem, snad nezaplevelíme vlákno (už ho považuji za vyčerpané...) - co infiniti G? Zkusils? Řeknu ti narovinu, BMW se ve střední třídě musí začít bát...

Infinity jsem nezkoušel uznvám, že to může být zajímavé, ale pro mě naprosto nevyhovující co se ideologockého hlediska týče - stejně jako byla R36 nebo Passat CC 3.6 - vynikající auta, ale BMW je prostě BMW. I když já mám ještě radši Mercedes :D

Odesláno
  Tada napsal:
Infinity jsem nezkoušel uznvám, že to může být zajímavé, ale pro mě naprosto nevyhovující co se ideologockého hlediska týče - stejně jako byla R36 nebo Passat CC 3.6 - vynikající auta, ale BMW je prostě BMW. I když já mám ještě radši Mercedes :D

Ideologicky špatná auta? Mno, možná...ale bezvadně jezdí, ten šestiválec 3,7l zpívá nádhredně a jejich systém 4x4 s preferencí zadku je lahoda. Mercedes? Kromě uhrančivé CLS a sexy SLK bych asi těžko vybíral, vždycky bych našel u konkurence něco pro mě lepšího...

Odesláno
  Alessio napsal:

Je to tak, policejní verze má navíc anténu na střeše.

http://sportauta.cz/2009/02/03/jak-poznat-policejni-passat/

Návštěvník Tada
Odesláno
  Alessio napsal:
Ideologicky špatná auta? Mno, možná...ale bezvadně jezdí, ten šestiválec 3,7l zpívá nádhredně a jejich systém 4x4 s preferencí zadku je lahoda. Mercedes? Kromě uhrančivé CLS a sexy SLK bych asi těžko vybíral, vždycky bych našel u konkurence něco pro mě lepšího...

Z moderní produkce Mercedesu tak možná C63 AMG, C je lepší než BMW 3er. Z té starší zůstanu věrný S-klasse generace W126, kterou mám doma v garáži na víkendové ježdění a veteránské srazy a rally :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...