statlowicz Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Odesláno 6. října 2022 Zdravím, mám Alpina Alpiner 4 Automatic, původně byly na koženém řemínku, ale teď jsem jim chtěl dopřát ocelový tah. Koupil jsem tedy nějaký univerzální v rozměru 22 mm. Bohužel mám problém s tím, že skutečná šířka tahu je o něco málo větší. Článek na stěžejku se mezi "nožičky" hodinek sice bez problému vejde, naměřil jsem šířku 21,8 mm. Ale hned ten navazující článek má 22,4 mm a na druhé straně dokonce 22,6 mm. Vzhledem ke konstrukci pouzdra hodinek se tyto navazující články tedy nevejdou mezi "nožičky" hodinek a tah je tedy pro tyto hodinky nepoužitelný. Tah je zatím v ochranné fólii, ale pochybuji, že se po sundání dostanu na potřebný rozměr, protože články jsou i pouhým okem viditelně širší, viz foto. Vzhledem k tomu, že budu vracet do eshopu, tak fólii raději sundávat nechci. Rád bych tedy koupil něco jiného, takže můj dotaz zní, zda je běžné, že šířka navazujících článků může být nad udávaný rozměr šířky tahu, a že bych tedy raději měl prodejce vždy požádat o přeměření? Snad jsem to popsal srozumitelně, díky za odpovědi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se