Xampik Odesláno 19. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 tak jsem zkusil dát na youtube.com video - http://www.youtube.com/watch?v=z9PrVAaYfVY
xlaque Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Zdravim pubertalneho kolegu (už sme tu traja ), krasne hodinky na uvod, nevšimaj si všetky tie kecy v škole o veľkom priemere (ktore asi pridu), je to oveľa lepšia voľba ako všetky tie modne značky Prajem čo najdlhšie zotrvanie na Chronomagu, niekedy za 40 rokov sa zideme s Patekmi
Arthur N. Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Koupil jsem si v mladi v r.1994 1.hodinky z brigady Casio quartz na radoby kuzi za 1150kc-velice spatna volba.Pred 5ti lety Swatch,ktere mam rad,ale chci uz byt taky dospely a poridit si poradny mechanicky strojky.Naposledy v 10ti jsem dostal mrkaci Ruhly z DDR s kocourem(uz nemrka:( ).
mengelis Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 možná pro informaci mám obvod ruky 14,8 cm konečně není moje hnáta nejmenší na fóru :-D
mengelis Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Ruka doroste a kdyz ne, tak dalsi 1,5 mesice "brigady" ve fitku ti ji vyspravi Já to zkoušel půl roku a bylo z toho prd, asi to bylo tím, že jsem nic nezobal.
Xampik Odesláno 23. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Já to zkoušel půl roku a bylo z toho prd, asi to bylo tím, že jsem nic nezobal. já jsem chodil 2 měsíce a taky jsem nic nezobal, ani protejny ani sacharidy ani kreatin apod. a taky nic nebylo vidět
Xampik Odesláno 14. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2009 menší report: odchylka je cca. 11s - 15s za týden tzn. za den cca 1,5s až 2s zatím jsem velice spokojený (tuk tuk)
chose Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 já jsem chodil 2 měsíce a taky jsem nic nezobal, ani protejny ani sacharidy ani kreatin apod. a taky nic nebylo vidět Se nediv, jíst se musí, z čeho chceš, aby to rostlo
New X-Bob Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 menší report: odchylka je cca. 11s - 15s za týden tzn. za den cca 1,5s až 2s zatím jsem velice spokojený (tuk tuk) To potvrzuje obecnou zkušenost, že Ickler má ty Ety ve svých hodinkách hooodně dobře seřízené.
Pribina Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 gratulace taky ode mne, moc hezke letecke hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se