Přejít na obsah

Steinhart Chronomag LE

tak která varianta .. číselníku který vyhrál v minulé anketě?  

19 hlasů

1. 1. Tak který? str. 30

• D1
      0
    • D2
      1
    • D3
      1
    • D4
      1
    • D5
      7
    • D6
      2
    • D7
      0
    • D8
      0
    • D9
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 616
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

no, proti barvě Schwarzeblau nikdo nic neměl, s ručkama souhlasím, s pouzdrem také (jen ta velikst, jen ta velikost, resp. malost) , jsem jen zvědav jak se hodláte dohodnout na strojku resp. kolik vás bude ochotno si připlatit za unitas s centrální vteřinovkou... a dost mně mrzí, že bude na světě další paskvil z oknem na zadní straně hodinek...

i když je otázka kdo všechno hlasoval... protože znovu zopakuji, nevěřím, že ti co hlasovali pak budou také kupovat...

Návštěvník Tada
Odesláno
no, proti barvě Schwarzeblau nikdo nic neměl, s ručkama souhlasím, s pouzdrem také (jen ta velikst, jen ta velikost, resp. malost) , jsem jen zvědav jak se hodláte dohodnout na strojku resp. kolik vás bude ochotno si připlatit za unitas s centrální vteřinovkou... a dost mně mrzí, že bude na světě další paskvil z oknem na zadní straně hodinek...

i když je otázka kdo všechno hlasoval... protože znovu zopakuji, nevěřím, že ti co hlasovali pak budou také kupovat...

Nojo, ale když nebude vzadu ten průhled, tak si to, že je unitas s centrální vteřinovkou hezký moc neužiješ, nebo ne?

Odesláno

ach jo... takže znovu opakuju: za a) on ten unitas zase takový zázrak není, mnohem hezčí a skutečně pěkně vymazlené kalibry se dávaj pod víčko bez průhledu (viz. IWC BP a pod.) a b ) k pilotkám prostě patří plné dýnko a za c) pokud nebude cena toho unitasu podobná jako cena 2824 tak je po ptákách protože tady asi nenajdeme dost lidí... kterí budou ochotni zaplatit

Odesláno

Pekna aktivita. Dal by som sa ukecat, ale 44 a 47 su velikosti ktore nesu kompatibilne s mojou rukou. Takze drzim palce nech sa vam to podari dotiahnut do uspesneho konca, bude to ale bez mojej ucasti.

Odesláno

Velikost 44mm, vic je pro me nenositelny.. 1) Hlasoval jsem sice pro unitas, ale vzhledem k tomu, ze si myslim, ze s centralni vterinovkou to bude asi cenove neunosny, pro vznik limitky, tak klidne vezmu cokoliv.. 2) Pokud nebude Unitas s centralni vterinovkou tak jsem jednoznacne pro plne dynko.. 3) Rucky nebarvena ocel.. 4) Barve ciferniku se prizpusobim, terminy jako svarcblau a podobne neznam, ale verim, ze to muze byt pekny.. 5) posledni velmi dulezitou veci tedy bude potisk ciferniku, dokazal bych si ho beze vsech log predstavit jako ten, ktery byl pouzit na LE od Wempe, ten je pro me bez chyby..

Odesláno

Takže jsou zde pro cenový návrh 50 ks dvě verze:

Pouzdro 44mm

Povrchová úprava broušení, leštěná luneta

Korunka diamantová

Číselník barva RAL 5004 Schwarzblau

Číselník s vzorem Baumuster A

Ručičky okraje nerezové leštěné

klenuté safírové sklo, venkovní a vnitřní antireflex

Strojek Unitas s centrální vteřinovkou

Dýnko plné a dýnko s průhledem

Číslování na boku i na dýnku

Pouzdro 44mm

Povrchová úprava broušení, leštěná luneta

Korunka diamantová

Číselník barva RAL 5004 Schwarzblau

Číselník s vzorem Baumuster A

Ručičky okraje nerezové leštěné

klenuté safírové sklo, venkovní a vnitřní antireflex

Strojek ETA 2801 manuální nátah s centrální vteřinovkou

Dýnko plné

Číslování na boku i na dýnku

Odesláno
Tak to zkusím ještě jednou naposled, co číselník ala longines MVS s vteřinovkou na 6. To co navrhujete si kupte rovnou u Kubsona a máte po starostech, myslím to v dobrém.

To by se mi také líbílo. Co to zkusit nabastlit do toho hranatého pouzdra Aviation - MVS v moderním podání.

Návštěvník Tada
Odesláno
To by se mi také líbílo. Co to zkusit nabastlit do toho hranatého pouzdra Aviation - MVS v moderním podání.

Hranaté pouzdro se tady zamítlo už v ranné fázi rozhodování

Odesláno
Takže jsou zde pro cenový návrh 50 ks dvě verze:

Supr, díky za tu sumarizaci. Je to velmi dobré, abychom si ujasnili základní představy. Pochopitelně může se měnit třeba potisk ciferníku (styl a podobně). Otázkou také je, jestli rozlišit unitas s centrální vteřinovkou a mikroregulací a bez ní (o které tu psal Kubson). Pochopil bych, že tam mohou být celkem rozdíly v ceně.

Odesláno
Supr, díky za tu sumarizaci. Je to velmi dobré, abychom si ujasnili základní představy. Pochopitelně může se měnit třeba potisk ciferníku (styl a podobně). Otázkou také je, jestli rozlišit unitas s centrální vteřinovkou a mikroregulací a bez ní (o které tu psal Kubson). Pochopil bych, že tam mohou být celkem rozdíly v ceně.

Mikroregulace bude tak za 3 až 4 tisíce, unitas nezdobený s centrál vteřinovkou asi neexistuje.

Spousta lidí by si tam i tak nechala plné dýnko. Já bych tam mikroregulaci nedával.

Odesláno
a poslední verze od book-beek , verze 4)

Jak by to vypadalo bez těch teček? takhle mi to opticky připomíná 12 hran a ne kruh

Odesláno

ach jo, ještě tak míit sílu aby jste pochopili, že tyhle hodinky si zaslouží minimálně diametr 47 a že 47 může nosit nejen holka v sexy hadrech, ale i chlap v obleku a nebo k džínám apokud ten chlap nemá pod 160 cm , tak to nijak špatně nevypadá... :D :D :D

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...