Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 31. 8. 2015 v 9:03, stepecken napsal:

Tak overene info od Sinoba :

Podnik nema rekonštruckiu - Ondro71  si asi kukal nieco ine  - podnik je na úrovňi cena/kvalita - i.O 

Od Pondelak do Štvrtka otvorené do 22:00

Piatok do 24:00

Stoly nám spoji resp urobí pre nás podľa počtu prihlásených

Majiteľ je chrnomaniak

Dátum ? ja som aj za 3.9.2015 aj neskor

Tak pome :

1.Stepecken dátum ako sa dohodnete

No, ja koukal na toto http://uzelenehostromu.sk/

Ta Marianka bude asi dal co, tak 20 min taxikem z centra co..

Odesláno (upraveno)

Pozrite mal som iba dve podmienky svetlo a klud - navrhol som lod ta vyhovuje aj velke parkovanie aj svetlo aj klud a vy ste sa hned presunuli do Primi atd kde je tma a hluk a samy naje..ny turista

Posledne zrazy v pivarnach -- cele divne hluk ze pokkt , tma ,milion ludi , casnik a cakanie na pivo 45min atd....

Upraveno uživatelem stepecken
Odesláno (upraveno)

Pokud 3.9. nekde u centra, tak já jo. Jeste ten Fabrika pub vypada dobre, jinak klidně Lemon Tree - tam je to super.

4.9. nemuzu

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Ja som za Marianku hlavne je tam klud a dobrá obsluha na lodi tá obsluha to bolo nečo..Chodí tam aj MHD a taxík do centra 10 euro.

Odesláno

ahojte, Marianka je super ale trosku od ruky, ja idem z pezinka, co to spravit ten povodny termin stvrtok 3.9. v mestianskompivovare v saloniku na drevenej

Sent from my SM-T800 using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Ja to vidím tak ze koncom septembra to chce väčší Česko Slovensky zraz.. Ale toto je cele zle mimo centra je vlastne už iba dedina a chudoba zlo a iné katastrofy :)

Lebo centrum tma a hluk je vždy top akurát tak na najeb.nie a nie na pozeranie hodiniek

Upraveno uživatelem stepecken
Odesláno

Keď sme pri tom.. Sibír Denjl a iný co tak koncom septembra? Miesto si vklude navrhnite :)) predideme komplikáciám.. Ja som za všeličo ale musí tam byt svetlo a trochu kludu aby som nemusel chodiť zo stoličky na stoličku šepkať niekomu niečo do uška :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...