Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Mr.Zizi - ?patricne pripravit??? :D

Sak dam na ruky co mam, ak sa nezmesti, hodim do vacku a idem.. Jake chystanie??? :D

Vsak hej, ale ked som sem vcera vecer nakukol, a videl som, ze misoo nemoze, jankoxxx bude moct az po 20:00, nadobudol som pocit, ze z toho asi nic nebude a tak som rano hodil na ruku len jedny hodinky a podho do roboty. nechcem byt ten, kto to tu cele preorganizovava, ale nedame to na tento stvrtok 16.teho? Aby sa aj railmaster stihol pripravit a mozno by uz aj misoo mohol. co vy na to?

Odesláno

Stvrtok.

O kolkej a kde?

Ja by som navrhoval asi nejaky podnik v Eurovea. Co vy na to? Aspon by nebol problem s parkovanim. Alebo radsej nieco v centre? Hlavne, aby tam bolo dobre svetlo, aby sme videli na tie nase ciferniky. lol.gif

Misoo, aby stretavka nedopadla ako ta moja. Z asi 15 slubenych ludi prisli dvaja. Dali sme dve, tri piva a isli domov biggrin.gif

Ak by si stihal, dufam, ze sa stavis.

Tomas

Odesláno

Choďte do www.patronskypivovar.sk super kuchyňa dobre pivo privetive ceny, parking bez problémov. Mne to časovo nevyda ale podnik odporúčam.

Odesláno (upraveno)

tak to budeme dvaja vo stvrtok? misoo ty stale nemozes a ivan len odporuca,tak kto sa prida,či...

inak ten patronsky je celkom dobry

Upraveno uživatelem obchodnik-o3
Odesláno (upraveno)

..ze by sme spravili nejaku listinu zucastnenych kvoli prehladnosti? :) ak este niekto, tak sa prosim doplnte - ide o stvrtkovy vecer zaciatok cca. 18:30 - 19:00 :cheers:

1. FiXilVer

2. Alexion

3. obchodnik-o3

4. cretino

5. Mr.Zizi

...

Upraveno uživatelem cretino
Odesláno

Ten pivovar vyzera brutalne dobre, i ked trosku dalej od centra. No co, trolejbusy jazdia. Autom rozhodne nepojdem :D

Takze zajtra :cheers:

Pani, ak by mal niekto z vas doma Seiko Monster, prineste ich prosim so sebou. Rad by som ich uz videl nazivo.

Odesláno

padol dotaz na skorsi prichod, ze by sme zacali pozvolna od 18:00?

..inak Miso, ty sa nevies dopisat? :D

1. FiXilVer

2. Alexion

3. obchodnik-o3

4. cretino

5. Mr.Zizi

6. misoo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...