tomtur Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Taaak, premenoval sa na oneeeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 misoo tak je.jurajda milánsky mesh je naj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Čaute chcelo by to nejaký ten zraz v Bratislave spraviť ten Januárový mi ušiel čo povietena prvý Júnový víkend? predbežne 1-2.06.2019 čas a miesto doriešime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurajda Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 digiMonster:Ojoj, mne ušiel zase tvoj príspevok. Budem toto vlákno sledovať častejšie, sľubujem. Za stretko som všetkými desiatimi!PS: ja som ten druhý, čo sme sa s Harweym nedávno zoznamovali u Teba v robote pri Seiko výklade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto. Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 nejaký zraz po dlhšej prestávke ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Mozno by som sa aj ja pridal ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Rozhodne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Jéj, zraz rovnako trafených pacintov by potešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Pridal by som sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 asi by som prišiel, ale mam iba dvoje staré chrono mrdky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Ja mám tiež záujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwer Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 (upraveno) Taktiez sa rad pridam Upraveno 4. srpna 2022 uživatelem qwer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 13. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 (upraveno) Ahojte ,nieco sa nechysta v roku 2023? Upraveno 13. května 2023 uživatelem jamikadze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 před 2 minutami, jamikadze napsal: Ahojte ,nieco sa nechysta v roku 2023? Urcite chysta... napr. dalsie zdrazovanie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 14. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 před 8 hodinami, martinzberatel napsal: Urcite chysta... napr. dalsie zdrazovanie... uz som to pocitil zdrazovanie ked si clovek objedna- zapise sa na Rolex a po roku cena je inde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 před 2 hodinami, jamikadze napsal: uz som to pocitil zdrazovanie ked si clovek objedna- zapise sa na Rolex a po roku cena je inde Vy protekční, ktorých zapisujú na čakačku na RLX. Mňa tam ani nechceli zapísať, našťastie mám slabosť pre iné hodinky No nejaké stretko s podobne postihnutými by potešilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 14. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 před 8 minutami, Willie McBride napsal: Vy protekční, ktorých zapisujú na čakačku na RLX. Mňa tam ani nechceli zapísať, našťastie mám slabosť pre iné hodinky No nejaké stretko s podobne postihnutými by potešilo. No ja verim, ze ak bude raz to stretko tak budu uz ine hodinky ako Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Kolegovia, rad pridem ak sa nieco zorganizuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterth Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Aj ja by som došiel .. , a keď chce niekto len tak pokecat o hodinkách nech mi zavolá 0903 423635 som z BA .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Nie som z BA ale ak by sa mi dalo tak by som na zraz dosiel Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se