Spongebob Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Odesláno 25. října 2022 Čau kluci, za chvilku vyrážím z Brna do Opavy, neví někdo o nějakým šikovným hodináři, nebo prodejně kde by mi zkrátili tah? Díky moc. David.
Lookyn Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Odesláno 25. října 2022 @Spongebob v Brně bych to asi svěřil Hanákovi - náměstí je od nádraží chvilku chůze
Spongebob Odesláno 25. října 2022 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2022 Dík ale myslel jsem po cestě do te Opavy,ne v centru Brna.
Spongebob Odesláno 25. října 2022 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2022 Tak pořešeno nakonec klasika google v Opavě u OBI ns parkáči a hned mi to našlo pana hodináře 10min cesty z Opavy..nasazeno a sedí jak prdel na hrnec! 100kč http://hodinarstvi-opava.cz/
Lookyn Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Odesláno 25. října 2022 Vida jak to pěkně sedí Aquisy jsou parádní hodinky! Já to blbě pochopil... myslel jsem, že se ti hodí cokoli v Brně nebo Opavě a ani nevím proč, ale automaticky jsem uvažoval, že jedeš vlakem
tomnovak Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Odesláno 26. října 2022 Jen dej bacha, snad ti pan hodinář dal Loctite či nějaké lepidlo Mně se asi po 2 měsících jeden šroubek na Aquis povolil...ale snad to bylo jen u mě. Aquis jsou krásný a ať se hezky nosej!
Spongebob Odesláno 27. října 2022 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2022 Že by tam něco kapal nebo tak si nemyslím.. a asi bych to ani nechtěl Když měním řemínky taky povoluju ty šroubky a nestalo se mi zatím že by se to nějak povolilo..snad to tak bude i u těch dílků tahu. Jinak díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se