Přejít na obsah

Spongebob

Členové_50
  • Příspěvky

    2 285
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Spongebob

  1. Jestli je to správný nebo špatný přístup je individuální, ale každopádně jeho požadavku uplně rozumím! Chce si ke 40ti nadělit první dobrý hodinky za 40.. tak prostě chce mít známý brand.. TH, Longines..a ano tyhle značky zná opravdu každý a asi i moje babička. Aspoň ty Longinky A když do toho padne tak časem výběr rozšíří...podle mě to tak mělo spousta kluků tady, včetně mně.
  2. Asi bych zvážil výměnu svých Aquisů za Sixty Five..mám nějakou retro náladu mám je ve full balení s orange a černou gumou, zakázkovou kůží a tahem stav nošený ale pěkný!
  3. Koupím, nebo vyměním za Aquisy black/orange. Díky za nabídky!
  4. Žabák je po servisu s novým celým zadním ráfkem, gumama a dušema bez toho posranýho galuskovýho ventilku
  5. Za mě dámská hodinka..
  6. Dík za info! Bohužel tohle asi není moje cílovka
  7. Nikdo nový nepřibyl?? Někdo stávající se nechce zbavit? jen tak přemítám..narozky se blíží..
  8. Dnes můj první v životě, ofiko rybářskej den Možná to spíš patří do "co mi udělalo radost" ale nic jsem samozřejmě nechytil ikdyž o to tu nejde.. Edit: jo a cíleně jsem zvolil zelenej, gumovej tropic.
  9. Jo takhleee.. díky kolego! pěkné Velikonoce přeji.
  10. Díky za info ten od Frýdla vypadá ale trošku šíleně ta barva víš. A ještě jestli je to silikon. Nic takovýho. Mrknu na ty origo no. I černá by byla fajn. Ach jo
  11. Borci dotaz všiml jsem si teď v prodeji prodaných Clipertonech stejného jevu jako u mých Aquis. A to tohoto otlaku na tahu na posledním článku u pouzdra...tah už jsem s tím koupil...není to nic zásadního a neřešil jsem. Nicméně občas přemýšlím jak se to stalo... Teď když vidím že nejsem sám tak je mi jasný že se to děje něčím pravidelným.. Prozradí mi to někdo?? :)) díky! Snad prodejci nevadí že jsem použil jeho foto z inzerátu! Svoje cibule momentálně nemám u sebe.
  12. Čau kluci, koupím kvalitní žlutej tropic strap v 22mm, něco jako toto ale z druhé ruky https://monstraps.com/products/fkm-rubber-tropic-strap-yellow díky za tipy! David
  13. Spongebob

    Seiko SKX 007/009

    A nejsou to tyhle? https://obleceni.bazos.cz/inzerat/182827665/seiko-scuba-skx007.php Stejná cena.. Kdyby to byly Pepsiny tak už je mám
  14. Spongebob

    Seiko SKX 007/009

    Přístup nepovolen
  15. PetrSefl : Zdravím klubáka z BMW fóra Alois že? S takovou sbírkou nikdo na světě být nemůže.
  16. Mám to od překupníka (ne bazar) co to dovezl z Itálie z autorizáku po prvním majiteli který to tam dal protihodnotou za nové. Od 2010 do 2020 pouze Volvo servis..rozvody atd. hotovo.
×
×
  • Vytvořit...