lemon Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Viete mi povedať, akú približne veľkú rezervu vyviniem na automatoch podľa nižšie uvedeného? Kaliber Valjoux 7750: 1 otočka korunkou = aká veľka rezerva? 1 otočka rotora = aká veľká rezerva? Kaliber SW-300: 1 otočka korunkou = aká veľka rezerva? 1 otočka rotora = aká veľká rezerva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 A k cemu ti tahle informace bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 5. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Zvedavosť ako presne hodinky fungujú. Konkrétne tieto kalibre mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 (upraveno) https://www.awci.com/wp-content/uploads/2013/10/TomsTips_Web_Nov13.pdf PS: SW-300 ~ 289x Upraveno 5. listopadu 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 5. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Tu je zaujímavá tabuľka podľa konkrétnych modelov hodiniek, koľko potrebujú otáčok rotora za deň ( TPD ) a či sú jedno alebo obojsmerné : https://watch-winder.store/watch-winding-table/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Na tyhle "megatabulky" prodejce winderů jsem koukal v létě a u hodinek s inhousem (což je IMHO jediná situace kdy by po nich postižený chronobundusem sáhnul, generické ETA snad zná každej) se jim bohužel vůbec nedá věřit - namátkou u 2 kousků co mám tam jsou pitomosti ohledně směru nátahu (jednou CCW místo Both a jednou CCW místo CW) a další 2 modely tam pro sichr chybí úplně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se