deafslap Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 škoda, skoro 20 let budování značky (protože Junkers znamená pro většinu lidí kotel, značka hodinek to nebyla ) Co vidím na webu, ty nové modely trochu postrádají šmrnc, to Pointtec prostě umí. Ale uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bayard Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Souhlasím, uz to nemá žádnou šťávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Pokud pro tebe neni dulezita znacka, tak muzes s klidem prejit na Iron Annie Mi osobne se nove Junkers libi, ale uvidime.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 pro mě značka až tolik ne, nakonec ani Junkers ani Iron Annie nebyly hodinkový brand. Ale Junkers už trochu je, tak mi přijde škoda, to po těch letech přerušit. Asi se v tom začalo točit moc peněz . Ta nová kolekce jsou prostě pilotky, nic špatného na nich není a vybral bych si, ale pointtec jim přidával nějakou osobitost a spojitost celé nabídky (umí to i se Zeppelin). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bayard Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Značka je pro mě určitě důležitá. Měl jsem JU 52 ještě s 3133 a byly to super hodinky. Junkers nikdy nebyla nějaká hodinková značka a tak si myslím, že je jedno jestli je to Iron Annie nebo Junkers. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 (upraveno) Junkers su fajn hodinky Upraveno 19. dubna 2021 uživatelem pauliej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 (upraveno) A mam ich rad ... Upraveno 27. srpna 2021 uživatelem pauliej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Na novom remienku od majstra habadej-a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Dnes som pilotky nahodil na kozeny zulu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se