lefty Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Sportovci chronomagu, sháním radu. POtřebuju vyměnit squashovou raketu, a jsem celkem ztracen. Hraju to pro radost, a hraju to hodně "tenisově" - nešvihám pořádně zápěstím, ale paží, hlavně čelem vpřed atd. Nicméně bych rád koupil raketu, která mi i s tímto stylem co nejvíc "pomůže". A v parametrech vyvážení do ruky, hlavy atd. se ztrácím. Protože závodní lyže jsou běžnému lyžaři spíš pro zlost, nebude asi ani u squashe fungovat "kup to nejdražší/nejlehčí/nejvíc červený". Poradíte, v jakých parametrech se mám pohybovat? A nevíte případně aspoň v Praze o nějaké speciálce, kde nemají jenom jednu značku, a poradí? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Když nesvihas zápěstím, bral bych vyvážení mírně do hlavy. Určitě čím lehcí, tím lepší. Já když jsem hrával, tak jsem preferoval víc do ruky. Měl jsem raketu QM mg 2.44 a byla super lehká a skvěle se s ní hrálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se