smashing Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 ahoj, skromny dotaz: existuji nejake kvalitnihodinky s tepovou frekvenci bez hrudniho pasu? dik za odpovedi
Gilius Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 většinou jsou s hrudním pásem.....ale určitě budou Pulsemetry i bez.....třeba Seiko je vyrábělo již v 80-tých letech: podíval bych se na výrobky firmy Polar,Sigma a Onyx.
smashing Odesláno 25. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 fujjj ty jsou skarede , polar taky dela vsechno s pasem i u sigmy jsem se dival a taky pas. Zatim mam favority, pokud budu brat teda ty pasove tak Suunto T1
Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 (upraveno) Tyhle mají sensor bez pasu, přikládá se jen bříško prstu. EDIT: úprava odkazu Upraveno 25. prosince 2008 uživatelem Kamil
smashing Odesláno 25. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 jak jsem tu nekde cetl, hodinky bez pasu nejsou tak presny, takze na beh asi nejsou moc vhodny, pujdu asi do tech Suunto T1
romanm Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Kvalitně se při sportu dá tep měřit jen s hrudnim pasem,přesnost EKG.Osobně to považuji za zbytečnost,spíše módní vlnu.Opodstatnění to má ve vrcholovém sportu,kde jsou sportovci pravidelně podrobeni anaerobnímu testu,který určí tepové limity pro trénink.
smashing Odesláno 25. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Kvalitně se při sportu dá tep měřit jen s hrudnim pasem,přesnost EKG.Osobně to považuji za zbytečnost,spíše módní vlnu.Opodstatnění to má ve vrcholovém sportu,kde jsou sportovci pravidelně podrobeni anaerobnímu testu,který určí tepové limity pro trénink. profi sportovec nejsem, ale doktorem jsem sledovany docela casto, chodim na testy fyzicke kondice a pote dostanu diagram jak mam trenovat v jakem mnozstvi a v jake tepove frekvenci, chci to zkusit dodrzovat. Zbytecne se nepretezovat nebo neflakat taky neni na skodu )
Gilius Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 při prohledávání netu jsem narazil na tyhle kousky od Pumy.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se