papun Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Náhodou jsem narazil na tento youtube kanál: https://www.youtube.com/@watchtalk Je to nějaký nový borec, nebo snad někdo místní? Jestli se ptám moc blbě, tak sorry, zkoušel jsem tady i podle názvu hledat, ale nic jsem nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 A keby si to hodil sem, ked uz tu to vlakno je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 31. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Zatím bych to nepovažoval za cenný zdroj. Přijde mi to takové zvláštní. Právě mě i překvapilo, že první video vypadá jako by na něco navazovalo, ale nevím na co. Týpek se ani nepredstavil, vlastně netuším kdo to je. Proto jsem se tak zeptal v nezávazné diskuzi, kde se můžou říkat i hlouposti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 @papun Za mě video dobrý, ale to představení tam chybělo no Jeden je z @rolexczechclub a druhý z prazskehodinarstvi.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 31. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Kamera, střih, zvuk ok, ale obsah by to chtělo lepší, ale třeba se to rozjede. Nicméně nechci kritizovat, protože sám bych nic takového nedokázal a dokážu si představit co je za tím práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se