Robertík Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 mno....hehe.....já své Humvee nechal přejet autem,mrazil je,vařil je,nechal pokousat(viz vlákno s recenzí) a člověče,nic....je škrábanec po tom kousnutí(ten zub ale prasknul,zlomil se)....tak nějak nevím,ale srovnání rozhodně snesou..... Tak joooo koukám že jsi tester jako hrom. Stejnak za mě Timex nee a to se mi líbí, nějak u mě nepřežívají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Před pár dny jsme se v Jihlavě sešli s Lolohem....já mu vzal ukázat(tehdy ještě moje) Humvee a on donesl G5500......ani jeden z nás však neměl foťák(já blb ho nechal doma)......tak jen tak pro srovnání blejskuté telefonem. Jen pro srovnání velikosti,nic víc...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Jsou docela male ... Ale vypadaji nerozbitne , to joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 no,na výšku mají zase víc,než G-čka...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Ty jo ty jsou oproti G malé, pořád jsem si myslel, že to budou pořádný mackové, ale toto srovnání mluví jasně. Díky je to pro mě překvapení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 no,ony až tak malé taky nejsou....ta G-čka jsou o kousek vejš(nepoddajnej řemen),kdežto Humvee ležej na stole.......ale o kousek menší jsou,to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Já mám tyhle hodinky asi 7 let a nemůžu si vůbec stěžovat. Asi před půl rokem jsem je sice nahradil protrekama, protože mají větší číslíčka, ale pokud jde o odolnost, nemůžou se jim protreky vůbec rovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Tam je průser akorát ten pásek..... Pěkné srovnávací fotky,dík za ně!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Sice je ten pásek největší slabina těch hodinek, ale i tak mi vydržel 3 roky. Pak jsem ho nahradil. Myslím ale, že od kusu nylonu a suchého zipu člověk víc, než 3 roky denního nošení, chtít nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se