here Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 (upraveno) Sinn 103 A Sa Hd Letecký chronograf s ručním nátahem. Limitovaná edice 300 kusů z roku 2006. Ocelové pouzdro o průměru 41 mm, kónické safírové sklo s oboustranným antireflexem, zdobený strojek Valjoux 7760 Upraveno 27. prosince 2008 uživatelem here
Baker Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Pekny kousek, pohled na strojek je paradni
Návštěvník Snow Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Tlačítka jsou šroubovací ? Viefil kostet ?
Kalifx Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Tož ty jsou parádní! Jen pro zajímavost (z fotek to nejde poznat) máš na nich přehozenou němčinu pro názvy dnů?
here Odesláno 27. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Tlačítka jsou šroubovací, nikdy jsem to neviděl, takže mě to nejprve zaskočilo. Chronograf jde ovládat, až se vedení tlačítka vyšroubuje. U nových byla v roce 2006 cena cca 1000 EUR. Nošené, ty koupil i já, dnes stojí většinou víc :-( Jinak tam mám na datumovce samozřejmě nastavenou němčinu :-)
Kalifx Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 here napsal: Tlačítka jsou šroubovací, nikdy jsem to neviděl, takže mě to nejprve zaskočilo. Chronograf jde ovládat, až se vedení tlačítka vyšroubuje. U nových byla v roce 2006 cena cca 1000 EUR. Nošené, ty koupil i já, dnes stojí většinou víc :-( Jinak tam mám na datumovce samozřejmě nastavenou němčinu :-) Ani jsem nepředpokládal, že to bude jinak...
Leo Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 here napsal: Tlačítka jsou šroubovací, nikdy jsem to neviděl, takže mě to nejprve zaskočilo. Chronograf jde ovládat, až se vedení tlačítka vyšroubuje. U nových byla v roce 2006 cena cca 1000 EUR. Nošené, ty koupil i já, dnes stojí většinou víc :-( Jinak tam mám na datumovce samozřejmě nastavenou němčinu :-) Při vodotěsnosti 200 m se mi šroubovací tlačítka jeví jako přehnané a hlavně nepohodlné. Spíše jako určité ego výrobce na úkor funkčnosti. A tak by mě zajímalo co jste kdo naposled měřili a jak by jste reagovali na nutnost odšroubovat tlačítka
New Milis Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Leo napsal: Při vodotěsnosti 200 m se mi šroubovací tlačítka jeví jako přehnané a hlavně nepohodlné. Spíše jako určité ego výrobce na úkor funkčnosti. A tak by mě zajímalo co jste kdo naposled měřili a jak by jste reagovali na nutnost odšroubovat tlačítka Vajíčko jsem si ráno vařil. Odšroubování tlačítka by mě určitě rozčilovalo, ale furt lepší, než kroutit semo tamo korunkou na B-1. EDIT: Ale to je jen lapálie, jinak to jsou velice krásné hodinky, mají charisma a vypadají hodinkově, gratuluju!
Leo Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Vajíčka to mě nenapadlo asi proto, že je nesnídám. Dobrý důvod k měření. Já spíše uvažoval o měření času v bazénu a to by asi se šroubováním nešlo. Už delší čas pokukuji po nějakých s měřením času do bazénu ale bez otočné lunety která se mi nelíbí...tyto hodinky jsou krásné ale asi ne pro mě
ludinek Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Jsou fakt krásný, přesně tohle jsem před dvěma lety málem koupil, ale pak umřelo auto a penízky skončily úplně jinde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se