Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás neví nebo nezná tyto hodinky zn.Indus de LUXE (incabloc) s mech. strojkem ETA 2391, 21 jewels, vyráběné mezi 50.-60.léty a zajímala by me přibližná hodnota těchto hodinek viz.foto. Díky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás neví nebo nezná tyto hodinky zn.Indus de LUXE (incabloc) s mech. strojkem ETA 2391, 21 jewels, vyráběné mezi 50.-60.léty a zajímala by me přibližná hodnota těchto hodinek viz.foto. Díky.

Budu volně citovat z jednoho německého fóra (bohužel už to nemůžu najít), Nic moc prodejné, cena 50-100 euro. Pokud nejsou památeční, tak je začni nosit ať jsou památeční pr tvoje potomstvo.

Nyní značku Indus používá Dugena pro některé modely.

Odesláno (upraveno)
Budu volně citovat z jednoho německého fóra (bohužel už to nemůžu najít), Nic moc prodejné, cena 50-100 euro. Pokud nejsou památeční, tak je začni nosit ať jsou památeční pr tvoje potomstvo.

Nyní značku Indus používá Dugena pro některé modely.

Já jsem projel internet křížem krážem a značka Indus neexistuje, název pouze jako řeka v Indii, mě spíš připadá, že si je někdo nechal vyrobit na zakázku na nějákou vzpomínku. Uvnitř na víku je napsáno, že jsou vyrobené pro sklárnu Indus, která sídlí v Indii . Jinak díky.

Upraveno uživatelem Luky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...