tomsoyer Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 Prosím o radu zkušenějších, v týdnu jsem narazil v jednom zapadlém hodinářství na Casio G - 2200 to měli na visačce, prodavačka (stará paní) více nevěděla jen že je to starý model, který kdysi skoupili cca 4 roky zpět při nějakém velkoobchodním výprodeji starých modelů. Ale problém je že nemohu najít přesné označení toho modelů, protože vypadal jako tento na fotce základní G - 2200 Ale měli silonový pásek na sucháč a inverzní černý display. Vypadají zajímavě přijdou mi jako light verze Raysmanů, protože jsou jim hodně podobné a nesou podobný styl. Hledám je na netu už 2 dny a ne pořád na ně narazit. Pokud někdo víte budu rád - díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WCB Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 (upraveno) CASIO G-Shock GDF-100-1AER Osvědčené funkce v novějším kabátku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. května 2011 uživatelem WCB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Možná už tu to někde je, ale narazil jsem na parádní stránku, věnovanou géčkům: http://www.g-peopleland.com/main.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se