mik@ Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 (upraveno) Tak pod stromcek mi jezisko priniesol tieto nadherne hodinky (kvoli vam... ) , ale tak aspon sa s vami idem podelit o svoju radost (aj ked vas nemam rad)... Este nemam upraveny tah, ale dnes si to idem dat spravit, takze dojmy z nosenia zatial ziadne nemam... btw. Moze mi prosim niekto poradit ako vysunut korunku? Uz ked je v zakladnej polohe sa s nou toci dost tazko (uz len samotny pristup k nej nie je idealny), ale nech robim co robim nedokazem ju vysunut... Je tam na to nejaky specialny patent? Z navodu som zistil, ze je to "screw-in crown", ale proste si s tym neviem poradit... Vopred dik za rady... Upraveno 29. prosince 2008 uživatelem mik@
Viktor Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Korunka je šroubovací - je tam závit, který musíš otáčením k sobě povolit. Pak ji snadno povytáhneš, v první pozici měníš datum, ve druhý seřizuješ ručky.
mik@ Odesláno 29. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Dakujem... (prve mechanicke hodinky)
Badys Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Tag Heuer je pro mne docela srdcovka, gratuluju Ti k nádherným hodinkám, chybí foto hodinek na ruce
Leo Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Koupeno u nás? Protože už nějaký čas platí, že zboží prodáváné u nás musí mít český návod.
SRSONOR Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Pěkný kousek, mám podobné a jsem s nimi naprosto spokojen.... koupené od člena chronomagu..
mik@ Odesláno 29. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 badys: ked ich dam na ruku, tak je tah az po zem, cize po skrateny sem mozno (ked sa mi bude este chciet) poslem aj fotky na ruke... Leo: Kupovane na singapurskom letisku... Ani by nebol problem s anglickym jazykom, ale v navode je akurat, ze mam odsrubovat korunku aby som ju dostal do pozicie 1, ale na obrazku je sipka srubovania od seba nie k sebe...
Leo Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 mik@ napsal: badys: ked ich dam na ruku, tak je tah az po zem, cize po skrateny sem mozno (ked sa mi bude este chciet) poslem aj fotky na ruke... Leo: Kupovane na singapurskom letisku... Ani by nebol problem s anglickym jazykom, ale v navode je akurat, ze mam odsrubovat korunku aby som ju dostal do pozicie 1, ale na obrazku je sipka srubovania od seba nie k sebe... ...a nejezdí náhodou v Singapuru taky všichni v protisměru jako angličani to by vysvětlovalo, že jsou všichni naopak
mik@ Odesláno 30. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2008 heh to sice neviem, kedze ja som tam osobne nebol (len tatino), ale aj tak pekny pokus o vysvetlenie... No tak teda tie slubene fotky hodiniek na mojej este detskej, nedorastenej rucicke...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se