Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím všetkých,

chcem sa spýtať, či nemáte niekto skúsenosti s typom Moscow Classic Amphibia. Najviac sa mi pozdávajú v tejto úprave:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Mali by to byť hodinky čisto na voľný čas. Troška mám obavy z kombinácie skrutkovacej korunky (myslím, že tam taká je) a manuálneho náťahu - podľa niektorých vyjadrení na fóre by to ale malo byť bez problémov (rucny natah + srobovacia korunka, mate niekto skusenosti???. Isto tu má niekto skúsenosti. Ďakujem

:smile_anim: ešte len mesiac aktívnej účasti na fóre (dovtedy som ho len čítal) a už som takto poznačený, druhé hodiny za mesiac - je to tu tuším chytlavé

Upraveno uživatelem David83
Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

Já je mám už dlouho. Koupeny od Kampmana na Poljot24.de. Zpočátku se předcházely 45vteřin denně, po seřízení dělají vteřinu do plusu denně. První, co jsem vyměnil byl řemen, dal jsem na ně gumovej a vypadají i nosí se daleko líp. Tikají hodně nahlas a svítí celou noc, což se mi oboje líbí. PVD úprava zatím bez úhon. Šroubovací korunka je sice velká, ale nevadí a nepřekáží. Byly dodány se dvěma dýnky, dal jsem na ně s průhledem. Jediné, co mi na nich vadí, je ten stříbrný nesmysl, co se táhne od středu ke trojce, ale to už se řeší u jednoho zdejšího "lékaře". Suma sumárum, za ty prachy, SUPER hodinky.Takže asi tak...

EDIT: Vlastně jsem ti neodpověděl na otázku "šroubovací korunka x ruční nátah" . Takže odpověď zní , zatím bez problému. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno
Já je mám už dlouho. Koupeny od Kampmana na Poljot24.de. Zpočátku se předcházely 45vteřin denně, po seřízení dělají vteřinu do plusu denně. První, co jsem vyměnil byl řemen, dal jsem na ně gumovej a vypadají i nosí se daleko líp. Tikají hodně nahlas a svítí celou noc, což se mi oboje líbí. PVD úprava zatím bez úhon. Šroubovací korunka je sice velká, ale nevadí a nepřekáží. Byly dodány se dvěma dýnky, dal jsem na ně s průhledem. Jediné, co mi na nich vadí, je ten stříbrný nesmysl, co se táhne od středu ke trojce, ale to už se řeší u jednoho zdejšího "lékaře". Suma sumárum, za ty prachy, SUPER hodinky.Takže asi tak...

vďaka za odpoveď. tiež ich zrejme kúpim cez Juliana. A super správa, že sú tam dve dýnka, už som myslel že priehladné budem musieť zakúpiť osobitne.

Odesláno (upraveno)

jak se prosím chová ten subciferník? To je vteřinovka a obíhají oba konce naráz? Můžeš to Miloši prosím natočit a dát na youtube?

Upraveno uživatelem budo
Návštěvník milosklikar
Odesláno
jak se prosím chová ten subciferník? To je vteřinovka?

Ano

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)
Promin Miloši, editoval jsem ... mohl bys to prosím natočit, zajímá mne, jak to vypadá "v akci" protože podobné řešení vteřinovky mne láká. Děkuju

Sorry, ale teď to nejde, jsou u "lékaře" na odstranění toho stříbrnýho bazmeku, ten mě tam strašně vadil. Až se vrátí, natočím. Jinak vypadá to jako hoooodně pomalá vrtule, nebo spíš mixér...

EDIT: na YOUTUBE to asi nedám, bo to neumím..

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno

mel jsem je - a zakratko prodal - u mych byl strojek uplne "zasr.." zaschlym starym olejem, spatne vyvazena setrvacka, krome toho kriva hridel u korunky a nepresne vedeny zavit (u sroubovaci korunky). Vse bylo u hodinare vyreseno, ale zanechalo to u me podivnou pachut co se tyce ruskych hodinek - ta pachut se pak potvrdila u Aviatoru. Jinak ciselnik vypadal jak vyrobeny z kartonu a na nem bylo nalepeno indexy ze staniolu. Muj pocit z techhle hodinek na stupnici 1 az 5 jako ve skole je 4 minus. Ale kamarad je ma a zase si ne nemuze vynachvalit....

Návštěvník milosklikar
Odesláno
mel jsem je - a zakratko prodal - u mych byl strojek uplne "zasr.." zaschlym starym olejem, spatne vyvazena setrvacka, krome toho kriva hridel u korunky a nepresne vedeny zavit (u sroubovaci korunky). Vse bylo u hodinare vyreseno, ale zanechalo to u me podivnou pachut co se tyce ruskych hodinek - ta pachut se pak potvrdila u Aviatoru. Jinak ciselnik vypadal jak vyrobeny z kartonu a na nem bylo nalepeno indexy ze staniolu. Muj pocit z techhle hodinek na stupnici 1 az 5 jako ve skole je 4 minus. Ale kamarad je ma a zase si ne nemuze vynachvalit....

Tak to já měl bohudík štěstí. Až na tu nepřesnost vše v pohodě. Vlastně, když byly u hodináře na seřízení, tak mi říkal, že na jednom místě je strojek trochu narezlý, ale jen trochu... :whistling: Jinak zkouškou vodotěsnosti prošly v pohodě. Docela jim sluší tenhle gumovej řemen. A dobře se na něm nosí, ten origo byl strašnej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...