undy Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Asi budem za idiota... pred pár mesiacmi mi prišli z generalky day date president z roku cca 1968. Po servise idú cca minutu pozadu, keď ich nosím. Ak sú v natahovaci, idú +- 5 sekúnd. Čo asi nebude v poriadku. Ale čo mi nejde do hlavy, ani za nič si neviem spomenúť, či mi išlo zastaviť sekundovu ručičku po vytiahnutí korunky, alebo to nejde až po "servise". Ten robil na SK dosť známy hodinar, nechcem ho menovať, možno je v tom nevinne. Ako je to teda s tou sekundovkou, resp. ako teda nastavit sekundy? Hodinky mám 13 rokov a asi už aj alzheimera, fakt si nepamätám, či sa niekedy dala zastaviť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Z roku 68 nemají hacking, nebo…..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 28. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 hacking ešte nemajú, znamená to, že sekundovu ručičku nemožno nastaviť? A dakujem za odpoveď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Přesně tak. Bez hackingu běží porad. Maximálně se protipohybem dá zpomalit, ale jak u kterých hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 28. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 dakujem za odpoveď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 1. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 A napadá niekomu príčina nepresneho chodu? Pri nosení cca 8 hod. denne meškajú cca 13 sekúnd, zvyšok sú vo winderi. Ak sú v ňom 24 hodín, idú +- 3 sekundy. To je po GO u pána zo Slovenska, ktorý má len pozitívne referencie, boli u neho takmer rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 1. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Ospravedlnujem sa, teraz som meral opakovane aplikaciou z mobilu, sklickom dolu+60 s/deň, korunkou hore - 18 s/deň, to mi nepripadá normálne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 To veliky rozdil. Cas na reklamaci. Dobry hodinar takovou praci nepusti ze stolu. Onehda jsem se tady ptal jak ladi hodinky...obecny uzus byl cca do 10s rozdil mezi tema dvema polohama. A Rolex musi chodit lip ve vsech 6ti polohach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 ich reklamuj tam, kde si ich servisoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 1. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 no veď áno, len či je schopný niečo urobiť, keď ich mal takmer rok a dopadlo to takto... a zasa ktovie koľko tam budú... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Noze daj meno, nech vieme kde si dat pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 (upraveno) Nebo poslat do Jihlavy. Tady obvykle reseni . Ja bych to zas tak nedramatizoval. Obcas se neco nepovede kazdemu zavolejte tam a reknete jim svuj problem a uvidite jaka bude reakce. Podle toho se pak zaridte. Taky se neco mohlo pokazit cestou. Tady to muzeme jenom opindat teoreticky a hodinar je v tom nevinne. ...i kdyz takova mala pomluva k ranni kave ma taky neco do sebe. Upraveno 1. března 2023 uživatelem b52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Otazka je jestli 55 let starej strojek jde seridit na lepsi chod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 1. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Ano, to som mal na mysli aj ja, či to má u tak starého strojceku význam. Na druhej strane, po GO už bola hneď reklamácia, dátum a deň nepreskocil o polnoci, ale postupne až do cca pol štvrtej ráno. Po oprave (reklamacii) lepšie, ale niektoré dni stále nepreskocia pekne... Tak premýšľam, či to ešte má vyznam posielať tam ( do Rimavskej Soboty) alebo niekde inde... Tá Jihlava, kto to je? Že by som to riešil tam, i keď som zaplatil za GO vyše 1100€ pred pár týždňami a trvalo to skoro rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 1. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 S pánom som už komunikoval ohladom toho dátumu. O presnosti chodu ešte nie. Ten datum ho mrzí, mám mu ich znova poslať. Len neviem, či už nie je narušená dôvera... na druhej strane mu ale nechcem krivdit, možno z toho strojčeka už viac nie je možné dostať, ale to by sa musel vyjadriť odborník, čo v ziadnom pripade nie som. Ale stalo sa mi s Navitimermi, boli na bežnom servise v Breitlingu vo Viedni a vrátili sa mi s nepresnym chodom. Pri sťažnosti tvrdili, že ti nie je možné, nech im ich pošlem. Keď sa z reklamácie vrátili, odvtedy idú krásne +- 3 sekundy. Takže všetko je možné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 (upraveno) zmazane, chyba Upraveno 1. března 2023 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 1. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 nie, ja mám skusenosti s hodinarstvom Herczeg, Rimavská Sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Tak potom pardon, necakal som ze ich tam bude viacej. A pan Nagy mi napadol hned, kedze je docela znamy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 1. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 před 2 hodinami, undy napsal: Ospravedlnujem sa, teraz som meral opakovane aplikaciou z mobilu, sklickom dolu+60 s/deň, korunkou hore - 18 s/deň, to mi nepripadá normálne... oprava-korunkou dolu robia tých cca minus 18s, všetky ostatné polohy 40-60s do plusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 1. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 před 3 hodinami, undy napsal: Ospravedlnujem sa, teraz som meral opakovane aplikaciou z mobilu, sklickom dolu+60 s/deň, korunkou hore - 18 s/deň, to mi nepripadá normálne... oprava-korunkou dolu robia tých cca minus 18s, všetky ostatné polohy 40-60s do plusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se