matejcaha Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 V 12. 5. 2023 v 19:09, Jarett napsal: Ty nový jsoiu rozhodně povedenější. Zelená vypadá "víc Rolex" a míň "Starbucks" A tedka vsichni budou sbirat Starbugsy protoze to je jina zelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 před 40 minutami, matejcaha napsal: A tedka vsichni budou sbirat Starbugsy protoze to je jina zelena To si nemyslím, podle mě to bude všem fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Já preferuji tmavší variantu, světlou mám na 116610LV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilot77 Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Tak myslím, že až na mě vyjde rada na waiting listu u Vladimíra, budou to zase hulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se