Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co soudíte o fa TAG HEUER?

Podíval jsem se na jejich web na hodinky Carrera Automatic Chronograph Tachymetre CV2013.FC6206

a v popisu se hovoří o vodotěsnosti do 100 m.

Když na stejné stránce otevřete product card zjistíte, že písemně dostanete informaci o 50 m vodotěsnosti.

Že by nová obchodní politika "Když ptáčka lapají..."

http://www.tagheuer.com/the-collection/car...w=CV2013.FC6206

Odesláno

Osobně si myslím, že pouze neaktualizují svá data. Hodinky v jednotlivých typových řadách procházejí drobnými vylepšeními, což je u TH značeno na na dýnku za číslem typu hodinek.

Můj typ Carrer začínal na počátku výroby s označením CV2010. Ty co mám já na ruce už mají označení CV2010-3, kde právě ta 3 značí jaké jsou změny na daných hodinkách provedeny a vodotěsnost mám na dýnku rovněž vyznačenu už na 100m.

Jedna ze změn u Carrer byla změna rotoru, proto na internetu najdeš fotky těchto hodinek, kde jsou rotory se zlatým nápisem Tag Heuer a na novějších modelech mají Carrery na rotoru modrý popisek a nemusí být ani jedny fake.

Odesláno
  Leo napsal:
Co soudíte o fa TAG HEUER?

Dneska už nic moc dobrýho. Nicméně Grand Carrery bych si asi koupil (musím se na ně jít kouknout naživo, co je pravdy na tý trhaný vteřinovce) a rozhodně bych měl radost z modrejch Monak. Ale jinak řadím TH spíš k lepší bižuterii. Pokud budu trošku přehánět, samozřejmě. ;)

Odesláno
  Kalifx napsal:
Dneska už nic moc dobrýho. Nicméně Grand Carrery bych si asi koupil (musím se na ně jít kouknout naživo, co je pravdy na tý trhaný vteřinovce) a rozhodně bych měl radost z modrejch Monak. Ale jinak řadím TH spíš k lepší bižuterii. Pokud budu trošku přehánět, samozřejmě. ;)

no ked tuto znacku, tak jedine stare Heuer Monaco!!!

post-3541-1230909558.jpeg

post-3541-1230909569.jpeg

post-3541-1230909574.jpeg

Odesláno

Kluci, někdo rád holky, jiný zase vdolky. Pro mne je to good značka a také jsou značky, které jsou daleko dražší a nemusím je a z jejich bohatého portfolia bych si vybral jedny jediné hodinky a zbytek ani náhodou. Ale chápu, že pro jiné je to top značka a srdcovka a nepíšu jim, že jedině ty jedny a ostatní je s trochou přehánění bižuterie ;)

Odesláno
  Kalifx napsal:

TH Monaco byly kdysi dáááávno můj sen.. hodně vody uteklo, Monako bych bral, tj., ale dnes už nikoliv chronografy, ale ty s vteřinovkou na šestce... a černé... modré se mi nikdy nelíbily...

ale jinak je pravda, že i u mně postupně TH klesl jako značka dost dolů.. naposledy jsem viděl sadu mobilních telefonů s logem TH a bylo mi tak nějak smutno...

Odesláno

2 Onion: s těmi černými nonchronografy Monaco by jsme si asi převelice rozuměli, to je opravdu můj další sen, no a s těmi mobily musím jenom souhlasit bohužel tady asi dělá i své příslušnost k Francouzské společnosti LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, která je největším prodejcem a výrobcem luxusního zboží na světě.

Odesláno

TOP producent akéhokoľvek tovaru by takéto "prešľapy" v uvádzaní technických údajov určite nemal robiť. Ospravedlnenie / omluva spôsobom, že sa jedná o kontinuálne zmeny a vylepšenia, podľa môjho názoru nemôže mať v dnešnej dobe opodstatnenie (najmä ak sa jedná o "etalón" precíznosti a presnosti v prípade výrobcu vyššej rady švajčiarskych hodiniek) a najmä v čase, keď "fejky" sú minimálne opticky takmer dokonalou kópiou. Obvykle je to signálom zmeny marketingovej stratégie spoločnosti - získať čo najviac zákazníkov nie precíznosťou, presnosťou a dlhoročnou kontinuálne udržovanou tradíciou a poukazovaním na ňu, ale marketingovými kampaňami a stratégiou, ktorá sa bude o kvalitu opierať čím viac tým menej...zmienka - informácia o tom, že L.Hamilton sa stal víťazom seriálu F1 na rok 2008 bola uvedená na TAG HEUER internetových stránkach nasledujúci deň (ak nie v ten istý), takže v uvádzaní akýchkoľvek zmien - hoc aj o produktoch nie je pre TAG problémom - jednoducho zmeny o výrobkoch už nie sú prioritou...v blízkej budúcnosi to môže obdobne dopadnúť aj s kvalitou...už nebude takou prioritou, pretože to T. Woods, L. Hamilton a tváre iných ambasádorov ich výrobky a to môžu byť akékoľvek (dnes už aj mobily a slnečné okuliare) predajú... kiež by som nemal pravdu...

Odesláno

2 Pista: počkej, "Ospravedlnenie /omluva" ...... a tak dále jak píšeš nikde ode mne nezazněla. Já jsem napsal Leovi jenom vysvětlení, které jsem našel na internetu, ale ne u TH (protože mne to také zarazilo, když jsem viděl na svém dýnku 100m). Jinak s Tebou plně souhlasím že takovéto přešlapy by určitě dělat neměli :sad01_anim: a je to ostuda :crying_anim: .

Odesláno

2 Badys "Ospravedlnenie /omluva" výrobcu určite a v žiadnom prípade nebola myslená (prípadne identifikovaná) od Teba, alebo od kohokoľvek iného na fóre. Výrobcovia používajú "čarovné alibistické formulky" - zmeny vyhradené, obrázky nezáväzné a podobne.... Len som chcel upozorniť na to, že v dnešnej dobe a hlavne pri možnostiach internetu a infomovania takmer "on line" by sa také "maličkosti" v renomovaných spoločnostiach nemali stávať a už vôbec nie opakovať. "Nobody is perfekt" a súhlasím, že uvedenie rozdielnosti označenia vodotěsnosti na hodinkách OMEGA alebo TAG HEUER je malichernosť a nikto z toho nezošalel, no neviem si predstaviť, ako by vedenie spoločnosti OMEGA, alebo TAG HEUER reagovali na návrh názvu / sloganu ich ďalšej marketingovej kampane, ktorý by znel: "Nobody is perfekt"....

Áno, ani ja som nezošalel z toho, že po kúpe LINK Calibre S som zistil, že stopky, ktoré by mali merať čas presne na stotiny sekundy, v niektorých prípadoch "uletia len" o 1 sekundu dopredu (môj príspevok vo fóre visí - snáď ste ho čítali)...no pravdu povediac ma to poriadne serie.

Odesláno

Tvůj příspěvek ohledně LINK Calibre S jsem četl (musel jsem si ho přečíst snad 3x, než jsem to plně pochopil) a myslím, že to je na návštěvu někde, kde ty hodinky mají na krámě a porovnat to. Tady se zdá, že nikdo tyto nemá, aby napsal, jak fungují jemu.

Odesláno

2 Bbadys: Ďakujem za odpoveď a hlavne za Tvoje upozornenie ohľadom nejasnosti popisu môjho problému s Calibre S - upravím to a v dodatku to snáď bude zrozumitelnejšie - idem na to. Samozrejme, keď sa mi z toho všetkého prestanú triasť ruky, tak tam zavesím aj nejaké foto.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...