ludinek Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Kdybych si měl vybrat libovolně tak by se mi nejvíc líbila kombinace hodinky STOWA + řemen ze STEINHARTů. Opravdu mi k tomu ten černej se dvěma cvoky jde nejlíp.
mrakodrap Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 teoreticky kde a za kolik, prosim? Prozradím Ti to na SZ.
here Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Ty o které se jedná mají v Quarzu, jinak repliky jsou pro tento účel too expensive ... Pěkný LACO v automatu na Aukru
NIGHTinGALE Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Brette, kup si pilotky z připravované limitované Chronomag edice, které právě pácháme v sekci Německé hodinky.
Návštěvník YPO Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Pěkný LACO v automatu na Aukru ty jsou pěkné, až na tu obruč zespodu, kterou jsou schopní narvat i na kapesní s unitasem
brett Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Brette, kup si pilotky z připravované limitované Chronomag edice, které právě pácháme v sekci Německé hodinky. Akci jsem zaznamenal, dokonce i zvažoval, ale vzhledem k účelu - dar pro otce - je navrhovaný design spíše věcí nadšensů a tak trochu Geschmackssaeche.. ale díky za nabídku:
here Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 ty jsou pěkné, až na tu obruč zespodu, kterou jsou schopní narvat i na kapesní s unitasem Na trenky pověšené na ramínku ale nemají
Návštěvník YPO Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Na trenky pověšené na ramínku ale nemají trenýrky jsou proti tomu skvost
here Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 trenýrky jsou proti tomu skvost a co potom tento skvost.
Návštěvník YPO Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 a co potom tento skvost. no to je hrůza no - to je podle mne prznění hodinek
here Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 no to je hrůza no - to je podle mne prznění hodinek Jo Laco dělá pěkné kousky, to už pomalu vypadá že si dělají srandu.
Návštěvník YPO Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Jo Laco dělá pěkné kousky, to už pomalu vypadá že si dělají srandu. ono se stačí podívat na ebay - ta firma si to trošku pohnojila sama a docela mě to mrzí - sekat quartzky na pásu za 30? je trochu pod úroveň jména Laco
here Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Co to je? To jsou pilotky Laco prodané na ebay. To je teda co. http://cgi.ebay.de/LACO-Herrenuhr-Automati...A1%7C240%3A1318
Onisan Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 no, plné dýnko by asi bylo stokrát lepší... Jinak je zajímavý ten ukazatel datumu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se