jnm Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Áááááá, tak jo, no. Po dlouhých 14 letech, konkrétně od jejich "Fangio" limitky, jsem se u TH zase jednou zamiloval. https://www.tagheuer.com/cz/en/timepieces/collections/tag-heuer-carrera/42-mm-calibre-heuer-02/CBN201D.FC6543.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 A preco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnm Odesláno 23. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Protože za mě jsou fakt krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Este tak zo zadnej strany. No ale ked sa pacia tebe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 V 23. 4. 2023 v 12:16, jnm napsal: Protože za mě jsou fakt krásný. súhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Dnes som ich mal moznost vyskusat, pekne ale na mna trochu moc farebne. Ja som sa zas zamiloval do tych druhych modrych (glassbox) . Ktoru Fangio limitku myslis? Mne zhodou okolnosti dnes tiez jedna dorazila (Targa Florio). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 datumka ide dobre sregom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Mne padli do oka zas CBS5010.FC6543 ale prešlo ma to keď som videl tu cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnm Odesláno 2. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 V 27. 4. 2023 v 23:00, bluman napsal: Dnes som ich mal moznost vyskusat, pekne ale na mna trochu moc farebne. Ja som sa zas zamiloval do tych druhych modrych (glassbox) . Ktoru Fangio limitku myslis? Mne zhodou okolnosti dnes tiez jedna dorazila (Targa Florio). Pěkný, taky se chystám si je vyzkoušet. Ta barevnost mě právě láká, černých nebo bílých hodinek už mám x, tohle by byla zajímavá změna. Tu Fangio limitku jsem myslel CV201C.FT6007, nejlíp na gumovým pásku. Strašně se mi líbilo, jak byly i nebyly černý, jak ručky stopek byly i nebyly červený, prostě rafinovanější než ty obyčejný. Dlouho jsem na ně měl políčeno, ale protože mě to čekání (skoro roční) přestalo bavit, nakonec jsem tehdy skončil u seamasterů od konkurence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 V 27. 4. 2023 v 23:00, bluman napsal: Dnes som ich mal moznost vyskusat, pekne ale na mna trochu moc farebne. Ja som sa zas zamiloval do tych druhych modrych (glassbox) . Ktoru Fangio limitku myslis? Mne zhodou okolnosti dnes tiez jedna dorazila (Targa Florio). Ja som ich bol tiež nedávno skúsiť a hodinky pekné, farebnosť mi nevadila, sú aspoň zaujímavejšie, len ten remeň mi k ním nesedí. Možno keby bol nejaký veselší, napr. s oranžovým prešívaním, aby sa hodil ku ciferníku. Neviem, no na tomto mi niečo vadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se