Bimbac Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 (upraveno) Zdravíčko, díky za reakce. Rozdíl mezi oběmi mincemi poznám, o to mi ani tak moc nešlo, ale i tak díky za hezké vysvětlení. Jedná se mi o to, že bych potřeboval v OV vyzvednout minci v kvalitě proof a neodvažuji si požádat někoho, kdo se v tom nevyzná (byť by v OV bydlel). Má výzva tedy směřovala k nalezení dobrovolníka (zprostředkovatele?), či někoho ochotného z tohoto fóra, kdo by byl ochotný (nebo třeba za úplatu) minci obhlédnout (zda je to skutečně proof jak je inzerováno, obhlédnout stav..), případně zakoupit a pak po dohodě mi předat. Ze stylu obchodníkova jednání jsem totiž nabyl dojmu, že by člověku neznalému mohl prodat minci ve standardu ovšem v ceně proof, cože je značný asi 5ti násobný rozdíl. Tomu bych se rád vyhnul a tak jsem chtěl požádat člověka znalého (člena váženého fóra) věci vyskytujícího se v OV nebo do OV zajíždějícího (jestli se tu takový nalézá) zda by mi v dané záležitosti nepomohl. I tak ale díky za reakce. Upraveno 4. května 2011 uživatelem Bimbac
kejklik Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 V 4. 5. 2011 v 19:52, 'Bimbac' napsal: Ze stylu obchodníkova jednání jsem totiž nabyl dojmu, že by člověku neznalému mohl prodat minci ve standardu ovšem v ceně proof, cože je značný asi 5ti násobný rozdíl. Neval šrouby do hlavy, poslední stříbrná 200 CZK Jan Kašpar (27.4.2011) v proof 492,- Kč, běžná kvalita 392,- Kč. Zcela se zárukou.
Bimbac Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 (upraveno) kejklik: to muze byt, souhlasim. Ve svych prispevcich jsem vsak o soucasne vydavanych mincich nemluvil, ze? O soucasne vydavane mince zajem nemam. Mam zajem o minci z roku 1999 (VUT v Brne), kde se te dane vyrobilo v kvalite standard 16710 ks, ve kvalite proof 3200 ks. Ceny pro porovnani zde: http://www.zlatakorunacz.cz/eshop/index.php?productID=29 Muj odhad byl jeste podstreleny (5x drazsi), ale je to ruzne obchodnik od obchodnika. Novou minci si mohu koupit (objednat) z tepla domova a jak rikas se zarukou od autorizovaneho dealera. Ale zbozi, po kterem je hlad da shaneni ponekud vice a nemohu si dovolit verim vsemu, co je mi sdeleno mailem, kdyz si to nemohu overit na vlastni oci. Z tohoto duvodu jsem shanel pomoc i zde na foru, ale misto toho jsem se dockal pouze Tve, dle meho nazoru, nemistne poznamky. I tak diky za prispevek, i kdyz nevim cim jsem si zaslouzil tu jizlivost. To, ze jsem tu novy, neznamena, ze o dane problematice nic nevim. Upraveno 5. května 2011 uživatelem Bimbac
Bimbac Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Nákup mince vyřešen. Děkuji všem za podporu a obohacující příspěvky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se