Emili Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Zdravím, podědila jsem hodinky po tetě, neumím je identifikovat. Děkuji za případné odpověďi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Nějaké obyčejné hodinky, zlacené. Takřka bezcenné, takže nechat jako památku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 No asi takhle Fotky na pytel a jak vypadá číselník a pouzdro si máme zřejmě domyslet. PŘESTO POZOR a i když nemám tahle dotazy od nových členů, kteří si udělají registraci, jen ohledně jednoho dotazu, mohlo by se stát a je to reálné, že je pouzdro zlaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 V 2. 5. 2023 v 13:02, Zemic napsal: Nějaké obyčejné hodinky, zlacené. Takřka bezcenné, takže nechat jako památku. Zlaceno 10mikronama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 (upraveno) Dá se u kapsáčů zjistil rok výroby nebo je to jen velmi přibližné v řádu 10 roků? Upraveno 28. října 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Záleží na tom, co je to za hodinky. Jeden můj kousek borec na fóru NAWCC zařadil do zhruba čtyřměsíčního okna v roce 1888. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 V 28. 10. 2023 v 11:51, Conrad napsal: Dá se u kapsáčů zjistil rok výroby nebo je to jen velmi přibližné v řádu 10 roků? Moc rád bych totiž sehnal rok 1947 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 V 28. 10. 2023 v 11:51, Conrad napsal: Dá se u kapsáčů zjistil rok výroby nebo je to jen velmi přibližné v řádu 10 roků? Ano umím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 1 hodinou, long napsal: Ano umím to To by jsi byl laskav teď už jen je najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 2 hodinami, Conrad napsal: To by jsi byl laskav teď už jen je najít Ozvi se mi do S.Z. nebo na mobil kamaráde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 12 minutami, long napsal: Ozvi se mi do S.Z. nebo na mobil kamaráde. Ahoj příteli pošli mi prosím číslo zavolám Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se