Dr.Gaga Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Ahoj, po dlouhé době jsem zpět. Rád bych dostal tip na někoho v okolí Brna, kdo by byl ochoten vysoustružit novou hřidel setrvačky do pánských kapesních hodinek Longines. Děkuji Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eifell3 Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Zkus Cimburka v Rozkvětu. Dělá převážně mechaniku. https://cimburek-karel-hodinar7.webnode.cz/moje-dalsi-sluzby/Dával jsem mu na vyčištění jedny molnije a za pěknou cenu je vskřísil. Odesláno z mého Pokédexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Soustruznika v okoli Brna znam ,ale orig.hridelka se da koupit levneji . Na vseobecny dotaz ,vseobecna odpoved . Na technicky dotaz s c.kalibru a fotem na potvrzeni ,by mohla nasledovat konkretni odpoved i s cenou . doo/brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 27. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Díky, stroj je chronometr Longines 19.74N. Spodni čep je kratší, než má být. Setrvačka má vakl, nejdou v každé poloze. Díky za info. Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eifell3 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Není to spíš na výměnu celé setrvačky a kamenů?Odesláno z mého Pokédexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 nejdrazsi ,zato 100% maji u balancestaffs.com v Holandsku A=515 (celkova vyska) B=262 stoji 49,95€ a maji na sklade posledni jeden kus podrazili hodne ,ale moznosti ubyva jeste se pokusim neco vykloktat na eBay ,tam je to levnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 stemandstaffs.com 13,90E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 c.hridelky podle RONDA 1612 (19.74N) s poznamkou -nepasuje na 19.74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 muj hodinar je v popuvkach a je vlastne neco jako pobocka jihlavy jenze na pozdrav ti odpovi az po uzreni nejmensi ctyrcifefrni castky a tim to zacina .... kazdopadne je vyhodnejsi si tu hridelku obstarat sam te levnejsi maji na sklade 2 ks a podle FLUME ma c.U1057 Vic asi pro Tebe udelat nemuzu ... D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 (upraveno) před 19 minutami, doo napsal: muj hodinar je v popuvkach a je vlastne neco jako pobocka jihlavy jenze na pozdrav ti odpovi az po uzreni nejmensi ctyrcifefrni castky a tim to zacina .... kazdopadne je vyhodnejsi si tu hridelku obstarat sam te levnejsi maji na sklade 2 ks a podle FLUME ma c.U1057 Vic asi pro Tebe udelat nemuzu ... D aha...takovi co jim nestojim za odpoved na pozdrav... ...odkazy paradni, dik za ne! Upraveno 28. dubna 2023 uživatelem b52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 (upraveno) jeste jsem Ti zjistil rok vyroby podle vyrobniho cisla = 1932 ne , on je slusnej ,ted uz skoro muzu rict kamos ,chtel jsem tim rict ,ze je drahej.. jo a na jednani s nim potrebujes prekladac ,napr. bude to za tyden = obdobi zvici nekolika rocnich obdobi .... Upraveno 28. dubna 2023 uživatelem doo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 28. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Ahoj. Díky, zkusím se napřed domluvit s Cimburkem z odkazu výše. Vypadá to dobře. Pak napíšu cenovku. Ty odkazy jsou dobré, poptám se hodináře a zkusím to koupit. Mějte se krásně M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 5. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Ahoj vsici! Trochu jsem zapomnel dat vedet. Koupil jsem za cca 400kc tu doporucenou hrodelku a pan hodinar to za 1500kc vcetne cisteni stroje dal dohromady. Prekvapilo me, ze to udelal v ramci celkove opravy za stejnou cenu. A pak me zas prekvapilo, ze CO je uz za 1500kc. Mejte se fajn Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se