maama Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Odesláno 10. května 2023 Tak to byla rychlofka. A koukal jsi i na ty bily? btw, jak na tom bylo to silhani lunet u jinych kusu?
habadej Odesláno 11. května 2023 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2023 Na ty bílý jsem jenom mrknul, nebyl to objekt mého zájmu. Aby mi vyndali víc kusů na výběr, k tomu se moc neměli, ale kdybych byl nespokojený s prohlíženým kusem, tak nebyl problém vyndat další. Včera večír jsem prohlédl ciferník pod lupou a čtyři indexy z dvanácti jsou vůči armováku lehce posunuty asi o 0,2 mm, což není bez lupy ani nějak vidět. To beru jako ok. Co mi ale sere, tak to je ta spona. Kdyby šla sundat ta extenze. Je to asi nejhorší část náramku. A vůbec, zdá se mi, jako kdyby byla mezi všemi segmenty náramku o desetinu větší vůle než by měla být. Takže ten náramek chrastí jak sviňa. Pochopím to u hodinek do deseti, ale v týhle cenovce už by to mělo zařezávat. Jo ještě ten zaklapácí plíšek na sponě s nápisem Seiko mohl být bytelnější. Jinak za zhruba 15 hodin zatím - 1s, tak jsem měl asi štěstí. Korunka chce grif Takže pouzdro, luneta - 100%, ciferník - 85%, náramek - 45%, seřízení (zatím) 95%, manipulace s korunkou - 70%. Snad se dneska dostanu k focení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se