blowik Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Odesláno 24. května 2023 Nenašel jsem tu nikde recenzi na pana Jelínka z Holešovic a přijde mi to škoda. Chodím k němu roky a vždy jsem maximálně spokojený. Příjemný člověk. Od maličkostí, jako je výměna skla či sestavení šrotu co koupím na aukcích do sbírky, až po celkové opravy a renovace strojků. Zrovna na přelomu roku jsem mu dával po dlouhé době oservisovat hodinky s s klasikou 2824-2, která už měla problém s natahováním (unášel se při tom rotor) a velmi příjemně mě zarazila cena. Jakoby inflace neexistovala. Nechal jsem tam za celkový servis jen cca 2400 Kč, tak jsem mu tam rovnou donesl další.
Javo Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Ahoj, pls o kontakt/adresu na p. Jelínka. Díky Jaroslav
Bert Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února @Javo OMG, co Ti brání, dopustit se úvahy a do google zadat klíčová slova: hodinářství jelínek holešovice .... Pokud bys prokázal tolik umu a odvahy, hned první odkaz by Ti vyhodil: https://hodinarstvi-praha.cz/ A pro jistotu: dole na stránce jsou kontakty ..... 1
Javo Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Zdravím a děkuju za link/kontakt. OK, příště nejprve požadovaný subjekt progoogluju... Hezký den Jaroslav
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se