Přejít na obsah

prim tv

Doporučené příspěvky

Ak sú v top stave zvonku , neznamená to , že sú top aj vnútri . Po rokoch mazivo vyschne , všetko začne ísť ztuha . Najčistejšia robota -  nechať strojček vyčistiť , premazať . A buď to bude ok , alebo sa príde na iný problém , ktorý sa odstráni .   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po měsíci...

Ajdam, to je celkem klasika, vyoadá to, na ohlý kámen na kotvičce, pokud chvilku jdou a pak se seknou tímto způsobem. Šelak bude v bídném stavu a kámen se asi trochu posunul. Celkem jednoduchá oprava

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, PeterOva napsal:

Ajdam, to je celkem klasika, vyoadá to, na ohlý kámen na kotvičce...

Kámen se ohýbat nedá, dřív praskne.. Vím co máš na mysli, ale když chci někomu radit, tak používám správné termíny, jinak tomu sám nerozumím a nebo neradím. Diagnostika hodinek které se zastavují takto na dálku a bez otevření mi připadá jako dobrý úlet. 

@ajdam Důvodů proč se hodinky zastavují můžou být desítky. Nečetl jsem info kdy byly na servisu. Včera nebo před deseti lety? Podle toho bych se asi zařídil.

Odkaz ke komentáři

@JeronimoMáš pravdu v tom, že jsem se nepřesně vyjádřil, ohnout se nedá, spíše vyhnout (nahoru, nebo dolů) ze svého usazení v kotvě. Příčin může být více, ale ze zkušenosti s Primkama tohoto cal. mi to přišlo jako vysoce pravděpodobné. X krát jsem se s tím setkal, ale to samozřejmě neznamená, že to tak na 100% bude. Jediné, co se dá snad na dálku dobře diagnostikovat je závada na čtvrťové trubce, když vteřinová je v chodu a zbytek stojí před změnou data... ale však to znáš.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...