Milil Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Je to pro mého známého, kterému pošlu odkaz na tohle vlákno. Představa je asi takováto. Není důležité zda automaty nebo quartz, ale měly by mít větší průměr, chronografy, bez vnější lunety (tj. max. možný průměr skla) a měly by být na tahu. Dál už je to jen o tom aby se mu líbily vzhledově a aby ukazovaly čas Původně jsem myslel na nějaké quartzové Citizeny, ale tam se s cenou do 5000 nedostanu. Pak mě napadly nějaké ruské hodinky, ale v těch se vůbec neorientuju. Můžete pomoci?
skalis Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Je to pro mého známého, kterému pošlu odkaz na tohle vlákno. Představa je asi takováto. Není důležité zda automaty nebo quartz, ale měly by mít větší průměr, chronografy, bez vnější lunety (tj. max. možný průměr skla) a měly by být na tahu. Dál už je to jen o tom aby se mu líbily vzhledově a aby ukazovaly čas Původně jsem myslel na nějaké quartzové Citizeny, ale tam se s cenou do 5000 nedostanu. Pak mě napadly nějaké ruské hodinky, ale v těch se vůbec neorientuju. Můžete pomoci? Bracha (nenakazeny chrononemoci) si pred vanoci koupil tyto Esprit http://www.hodinky.cz/esprit-classic-silve...no-4259831.html Pokud nevadi ta "znacka", tak muzu doporucit. Na zivo me prijemne prekvapily. Zpracovani je bez vyhrad, pouzdro vypada velice pekne. Nejsou sice nejvetsi, ale na ruce vypadaji pekne (a to ma bracha ruku jako hrom=vetsi nez ja ). Korunkou vlevo se otaci vnitrni luneta. Kozeny remen neni bohuzel nic moc, ale nosit se da. A vzhledem k cene a planovanemu rozpoctu by se k nim dal treba na Ebay dokoupit nejaky ten tah.
Jozef Beňo Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Skus tieto seika mne osobne sa velmi pacia http://www.azwatch.cz/hodinky/se306-seiko-...orts-100m-black
Milil Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 me taky... Tam bude pro něj asi nepřijatelná ta luneta. Nechce nic potápkového stylu. Luneta být může, ale decentnější než toto.
911 Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 tak jeste tu chybi "hodinky do 2000" a mame to komplet do 5k. pak muzeme zkusit odstupnovat 10-20
Milil Odesláno 11. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Díky všem za pomoc, nakonec byly přes ebaj zakoupeny Citizeny NightHawk BJ7000-52E za 200 americkejch babek.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.