Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Právě teď, Gustaf napsal:

Tak šup.... ukaž mu je :)

Už se stalo, ale bohužel to nepochopil 😂

Říct to narovinu je blbý a naznačování očividně muž nechápe a k porodu se nechystám. 😂 

Odesláno
před 10 minutami, Lennousek napsal:

Už se stalo, ale bohužel to nepochopil 😂

Říct to narovinu je blbý a naznačování očividně muž nechápe a k porodu se nechystám. 😂 

Nepochopil náznaky, tak ven s tím narovinu :D

Odesláno

Za mnou původně manželka přišla, že si ulomila korunku na svých hodinkách. Když jsem si uvědomil, že bude trvat několik měsíců, než je pošlu do servisu a než to opraví, tak jsem ji navrhl nové. Teď nevím, jestli to byl můj nápad, nebo jsem pochopil náznak.

Ty Citizeny přidám na seznam, ale obávám se, že přes moje nenápadné sněmování k Longinesům zatím vedou ty první Seika. Chce si je vyzkoušet, ale do Prahy se zatím nedostaneme a v Plzni jsem je nikde nenašel.

Odesláno
před 14 minutami, Gustaf napsal:

Nepochopil náznaky, tak ven s tím narovinu :D

Takhle to nefunguje. 😂

To by pak vypadalo, že si žena něco vynucuje.
Lepší je naznačovat a muž si pak myslí, že to celý vymyslel on a poplácá se jak má skvělý nápady a zná svojí ženu dobře. 😂

Odesláno
Právě teď, Lennousek napsal:

Takhle to nefunguje. 😂

Lepší je naznačovat a muž si pak myslí, že to celý vymyslel on a poplácá se jak má skvělý nápady a zná svojí ženu dobře. 😂

Tak držím palce, ať to vyjde :D

Odesláno
Takhle to nefunguje.
Lepší je naznačovat a muž si pak myslí, že to celý vymyslel on a poplácá se jak má skvělý nápady a zná svojí ženu dobře.
Začínám se v tom vidět a ztrácím iluze.
Odesláno
před 1 minutou, Karel.zimm napsal:

Za mnou původně manželka přišla, že si ulomila korunku na svých hodinkách. Když jsem si uvědomil, že bude trvat několik měsíců, než je pošlu do servisu a než to opraví, tak jsem ji navrhl nové. Teď nevím, jestli to byl můj nápad, nebo jsem pochopil náznak.

Ty Citizeny přidám na seznam, ale obávám se, že přes moje nenápadné sněmování k Longinesům zatím vedou ty první Seika. Chce si je vyzkoušet, ale do Prahy se zatím nedostaneme a v Plzni jsem je nikde nenašel.

Tak leda zkusit objednat, opatrně vyzkoušet a kdyžtak do 14 dnů vrátit. 

Manželka na to šla chytře. Dělám manželovi to samý. Vždycky nadhodím jak je mi to líto a jak to bude určitě stát strašně času a peněz opravit 😄

Odesláno
Právě teď, Karel.zimm napsal:

Chce tam nechat gravírovat jména dětí. Myslel jsem, že je vemu v Koscomu, kde to rovnou vygravírují. Ale pak už nejdou vrátit.

Hele, tak na dvakrát. Nejdřív vyzkoušet a pak buď tam skočit nebo koupit jakoby znovu rovnou s tím gravírováním. 😅

Ne na všechny to ale jde. Já chtěla manželovi dát vygravírovat text na jedny seiko presage a řekli mi, že se to tam nevejde ☹️

Odesláno

Opět všem děkuji za inspiraci. Má předvybráno několik modelů a definitivní rozhodnutí padne, až je uvidí naživo a vyzkouší. Koncem července musím do Prahy k lékaři, tak když bude moct, pojede se mnou a obejdeme hodinářství. A když už tam budeme, možná si také něco vyberu.

• po měsíci...
Odesláno
V 13. 6. 2023 v 20:59, Karel.zimm napsal:

Opět všem děkuji za inspiraci. Má předvybráno několik modelů a definitivní rozhodnutí padne, až je uvidí naživo a vyzkouší. Koncem července musím do Prahy k lékaři, tak když bude moct, pojede se mnou a obejdeme hodinářství. A když už tam budeme, možná si také něco vyberu.

Ahoj, tak co jste nakonec v Praze vybrali?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...